ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” από την ζωή ο καλοκάγαθος “Μούστος” – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Μια από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες του Πύργου, ο Θεμιστοκλής Πανταζόπουλος, γνωστός και ως «Μούστος» σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Ήταν ένας καλοκάγαθος άνθρωπος, αγωνιστής της ζωής, που δούλευε για πολλά χρόνια στον Δήμο του Πύργου και συγκεκριμένα στον τομέα της καθαριότητας.

ΘΡΗΝΟΣ: "Εφυγε" από την ζωή ο καλοκάγαθος "Μούστος" - ΦΩΤΟ

Όλοι τον ήξεραν με το γνωστό καροτσάκι στους δρόμους του Πύργου, αλλά χωρίς κανένα παράπονο και χαμογελαστός πείραζε, αλλά και τον πείραζε όλος ο κόσμος, με τα αστεία και τις πλάκες του. Εργατικός και ακούραστος στη δουλειά του προσπαθούσε νύχτα και μέρα να ζήσει την οικογένειά του.

Ο γνωστός μας «Μούστος» είχε και κομματική δραστηριότητα, καθώς ήταν ενταγμένος στο ΠΑΣΟΚ που συνήθιζε να υποστηρίζει θερμά, δίνοντας το παρών σε όλες τις διαδικασίες του συγκεκριμένου κόμματος, ιδιαίτερα αγαπητός και στα στελέχη και στους φίλους της παράταξής του, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. Άφησε πίσω του τρία παιδιά και πολλά εγγόνια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στα σχοινιά η Βίσση: «Παγώνει» εμφανίσεις, διώχνει συνεργάτες μετά τη ρήξη με Καρβέλα

Ανατροπές στα επαγγελματικά της Άννας Βίσση, την ώρα που...

«Καρφιά» από την πρώην σύζυγο του Βασίλη Μπισμπίκη: «Η αξιοπρέπεια δεν έχει τιμή»

Ηδημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τον Νίκο...

Σαν τον σκύλο με τη… Γάκα – Ο Dr Ilias δηλώνει ότι δεν γνώριζε για την πλασμαφαίρεση

Μεγάλες ανατροπές, που αλλάζουν τα έως τώρα δεδομένα, σημειώνονται...

Ζεντάγια: Σάλος για τον τρόπο που χαιρέτησε την Μπριζίτ Μακρόν

Μια ολιγόλεπτη συνάντηση της Ζεντάγια με την Μπριζίτ Μακρόν...