ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” μόλις στα 51, η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Πάλεψε για τη ζωή της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τελικά η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου δεν τα κατάφερε, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει ως το τέλος στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
    Η είδηση του θανάτου της, σκόρπισε θλίψη σε όλους όσους την ήξεραν και είχαν να πουν μόνο τα καλύτερα λόγια για αυτήν, αφού αντιμετώπισε με σθένος και με μεγάλη ψυχραιμία την ασθένεια της και δεν το έβαλε ποτέ κάτω, ακόμα και όταν τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα και επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

    Η κηδεία της Δήμητρας Αναγνωστοπούλου που «έφυγε» σε ηλικία μόλις 51 ετών, θα γίνει σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου και ωρα 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων (1ο κοιμητήριο Πύργου).

    Φλίγκος

    *πηγή:εφημερίδα Πατρίς

     

     

    ΘΡΗΝΟΣ: "Εφυγε" μόλις στα 51, η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/