Θρήνος στην κηδεία του 35χρονου Σπύρου

    Ημερομηνία:

    Σε πολύ βαρύ κλίμα τελέστηκε νωρίτερα σήμερα στη Ναύπακτο η κηδεία του 35χρονου Σπύρου Καρέλη ο οποίος κατέληξε μετά από επίθεση με μαχαίρι στο καταστημά του στη Ναύπακτο, για την οποία έχει συλληφθεί ένας άνδρας. Το θύμα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα όπου και υπεκυψε στα τραύματά του.

    Ο 35χρονος, είχε δεχθεί τρεις μαχαιριές και χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο. Ο φερόμενος ως δράστης έφτασε στο κατάστημα του επιχειρηματία και μετά από διαπληκτισμό προχώρησε στην επίθεση εναντίον του. Όλα δείχνουν ότι τα κίνητρα ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.
    Αμέσως μετά την επίθεση ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή της Δωρίδας, με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    6 +1 πράγματα που μπορείτε να καθαρίσετε με ένα λεμόνι στο σπίτι

    Το λεμόνι δίνει νοστιμιά σε αρκετά φαγητά και μπορεί να αντικαταστήσει...

    Νέο σχέδιο καθαριότητας για το κέντρο της Πάτρας: Γίνεται αναδιοργάνωση των κάδων

    Σε ζήτημα πρώτης προτεραιότητας έχει αναδειχθεί το θέμα της...

    Οδοντωτός: Ούτε στην Κατοχή δεν σταμάτησε, αντιδράσεις για την μείωση των δρομολογίων

    Σε κατάσταση έντονης ανησυχίας και κινητοποίησης βρίσκεται ο Δήμος...