ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη! “Εσβησε” στις 4 τα ξημερώματα

    Ημερομηνία:

    Θρήνος στην Πάτρα. Στις 4.15 τα ξημερώματα έφυγε απο την ζωή στο Μπέργκαμο, η μικρή Ειρήνη η οποία χθες μεταφέρθηκε στην Ιταλία από την Πάτρα. Το κοριτσάκι που έπασχε από πρόβλημα στην καρδια και ζητούσε άμεσα μεταμόσχευση. Ομως δυστυχώς η μυοκαρδίτιδα της έκανε επιπλοκές και η μικρή κατέληξε στην Ιταλία.

    Το κοριτσάκι από την Πάτρα νοσηλευόταν για αρκετές μέρες στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας της.

    Ήδη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ανδρέας Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Εθνικό Οργανισμό Μετσμοσχεύσεων ζητώντας την άμεση εύρεση συμβατού μοσχεύματος. Μετά από επικοινωνία του ΕΟΜ με τον αντίστοιχο ιταλικό οργανισμό κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της 8χρονης στην Ιταλία και η νοσηλεία της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο προκειμένου να λαμβάνει συγκεκριμένη αγωγή, μέχρι να βρεθεί μόσχευμα. Δυστυχώς όμως η μικρή κατέληξε.

     

    ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη! "Εσβησε" στις 4 τα ξημερώματα ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε η 8χρονη Ειρήνη! "Εσβησε" στις 4 τα ξημερώματα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πεζόδρομοι Πάτρας: Παρανομία… στο φουλ! Παρκάρουν και στην Αγ. Νικολάου! φωτό

    Η αυτοψία τ σε πεζοδρόμους και ποδηλατοδρόμους της Πάτρας…...

    Πάτρα: Στα εγκαίνια του νέου γραμμικού επιταχυντή ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης: Σήμερα, μαζί με...

    Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα από την Πάτρα: Αποτυχημένος πρωθυπουργός ήταν – Υποσχέθηκε στους πάντες τα πάντα

    Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης από την...

    Πάτρα: Στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΕΕΠ η Γεωργία Ντάτσικα – φωτό

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Στην εκδήλωση κοπής της...