ΘΡΗΝΟΣ: Τελευταίο αντίο στον Πλωτάρχη Παναγιώτη Κρουστάλλη

    Ημερομηνία:

    Ένα από τα άτομα που ξεχώρισαν με την εργατικότητα και την ευγένεια τους στο Λιμενικό Σώμα ήταν ο Πλατάρχης ε.α. Παναγιώτης Κρουστάλης.

    Χθες βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του, τα αδέρφια, τους συγγενείς, τους φίλους και τους παλιούς συναδέλφους του, με το πρόωρο φευγιό του.

    Με καταγωγή από τη Βαρβάσαινα Πύργου, υπηρέτησε για χρόνια στην Ηλεία και στο Λιμεναρχείο Κατακόλου.

    Σε ανακοίνωση της Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού παράρτημα Ηλείας, αναφέρει τα εξής:

    “Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ο Συνάδελφος, Φίλος και επί σειρά ετών Μέλος του Δ.Σ. του Παραρτήματος μας Πλωτάρχης Λ.Σ. ε.α. Παναγιώτης Κρουστάλης!!

    Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Παραρτήματος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς του Κωνσταντίνο και Θεοδώρα, στην κόρη του Θεοδώρα, στα αδέλφια του Λέτα & Νίκο Σταθόπουλο, Νίκο & Μαρία Κρουστάλη και στα ανήψια του!! Κουράγιο και δύναμη!!!

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 και ώρα 11.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαρβάσαινας Πύργου Ηλείας και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Βαρβάσαινας!!

    Αιωνία του η Μνήμη!!

    Ας είναι ελαφρύ το Ηλειακό χώμα που θα τον σκεπάσει!!!”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπράβο στην Αννα Μαστοράκου

    Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πάτρα, η Περιφέρεια Δυτικής...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 21 και τη Δευτέρα 22-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΗΡΑ ΘΕΟΔ. ΜΑΚΡΗ ΕΤΩΝ 88 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

    Κίνηση με ιδιαίτερη σημασία από το Επιμελητήριο Αχαϊας και την Περιφέρεια

    Κίνηση με ιδιαίτερη σημασία από το Επιμελητήριο Αχαϊας και...

    Πάτρα: Στα κρατητήρια παραμένουν τα τρία “μπουμπούκια” που έστειλαν στο Νοσοκομείο 15χρονο

    Στα κρατητήρια θα παραμείνουν οι τρεις ανήλικοι , που...