Θρησκευτική πανήγυρη για την Αγία Παρασκευή στο Μιντιλόγλι

Ημερομηνία:

Η Ενορία Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου Πατρών και ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής του Ενοριακού Κοιμητηρίου Μιντιλογλίου, πανηγυρίζει με κάθε λαμπρότητα, την μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου στις 25 και 26 Ιουλίου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

PHILOXENIA

· Σάββατο  25 Ιουλίου 2026 :

19:00 – 20:30, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός –  Αρτοκλασία. Θα προστεί ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Παπασταύρου, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

22:00 – 00:30, ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.

· Κυριακή  26 Ιουλίου 2026:

7:00- 10:00 π.μ., Όρθρος – Πανηγυρική Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία. Θα προστεί και θα ομιλήσει ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Εσπέρας: 19:00 – 20:15, Μεθέορτος Εσπερινός  – Ιερό Ευχέλαιο υπέρ υγείας πάντων των ευλαβών προσκυνητών και ενοριτών.  Θα προστεί ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Μήλιας, Ιεροκήρυξ Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

· Δευτέρα  27 Ιουλίου 2026

7:00 – 10:00, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ενοριακό -Κτιτορικό Μνημόσυνο υπέρ πάντων των κεκοιμημένων Μιντιλογλιτών αδελφών. Θα προστεί ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Παΐσιος Γρίβας, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Κατά την διάρκεια όλων των Ιερών Ακολουθιών της Πανηγύρεως θα υπάρχουν για προσκύνηση αποτμήματα των Λειψάνων της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού και Θαυματουργού που τιμάται η μνήμη του στις 27 Ιουλίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δείτε φωτο και βίντεο: Ο Λευτέρης Ελευθερίου στην ΚΙβωτό της Αγάπης! Χάρισε κάτι πιο σημαντικό από… μία επίσκεψη

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς...

Ο ΟΦΗ διέλυσε με 3-0 την ΤΣΣΚΑ, αυτοκτονία Παναθηναϊκού (2-2 με Χράντετς) και ζόρια για ΠΑΟΚ (1-1 με Μπραν)

Τρεις νίκες περιμέναμε στους σημερινούς αγώνες των Ευρωπαϊκών κυπέλλων...

Γιατί τα αυτοκίνητα της Xiaomi δεν έρχονται Ελλάδα;

Η Xiaomi μπήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2024 με ένα στοίχημα που...

Φρούτα «χρυσάφι» στα ράφια, ψίχουλα στους παραγωγούς – Η μεγάλη διαφορά στις τιμές

Το ζήτημα της ακρίβειας στα τρόφιμα συνεχίζει να απασχολεί καταναλωτές και παραγωγούς, με...