Thug Slime: O τράπερ τραγουδάει αγκαλιά με 10χρονη… «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»!

    Ημερομηνία:

    Την αγανάκτηση των γονιών του διαδικτύου και όχι μόνο, έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την σελίδα του Tik Tok από συναυλία του νεαρού τράπερ Thug Slime, με μια δεκάχρονη θαυμάστρια στην αγκαλιά του.

    Στο βίντεο η μικρή μαθήτρια φαίνεται να απολαμβάνει εκτός του μέτρου το κάλεσμα του τράπερ, με τον οποίο τραγουδάει δυνατά στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα» με πολλούς από τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει την σημασία τους.

     

    GLEARNET

    «Βγαίνει έξω μόνο με αλήτες

    Τις αρέσουν οι εγκληματίες
    Είναι αλήτισσα δεν αράζει με ντίβες
    Θέλει να καλοπερνάει τις αρέσουνε οι νύχτες».

    Όπως ακούγεται στο μικρό απόσπασμα την συναυλία του τράπερ παρακολούθησαν από κοντά κυρίως νεαρά άτομα, με πολλά από αυτά να ανήκουν στο ηλικιακό όριο της θαυμάστριας του Thug Slim, καθώς φωνάζουν ρυθμικά τ όνομα της.

    Από την άλλη ο τράπερ, ο οποίος τον περασμένο Μάιο συνελήφθη από την αστυνομία στα διόδια Θηβών καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της Β ΟΠΚΕ, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία του, αφήνοντας το πλήθος να τραγουδά τους στίχους του τραγουδιού του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα τάβλι της Rolex;

    Πριν λίγο καιρό ένα από τα πιο διαχρονικά και...

    Μαρία Καρυστιανού: Η αλήθεια που έθαψαν τόσο βιαστικά είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί – Η Νέμεσις κοντοζυγώνει

    Νέες καταγγελίες για τη διαδικασία εκταφών των θυμάτων του σιδηροδρομικού...

    Ρόδος: Ιερέας κατηγορείται για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας Εσθονού τουρίστα

    Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι...

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...