Θύμα Ιταλού φαρσέρ ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Γιώργος Γεραπετρίτης

Ημερομηνία:

Ο Τομάζο Ντεμπενεντέτι, ο γνωστός Ιταλός φαρσέρ που ειδικεύεται στην προώθηση fake news στο ίντερνετ, ξαναχτύπησε με στόχο αυτή τη φορά τον νέο ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη.

PHILOXENIA

Έγραψε, ως Γιώργος Γεραπετρίτης, ότι είχε μία πολύ σημαντική και φιλική τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν κατά την οποία μάλιστα συμφωνήθηκε συνάντηση τον Ιούλιο στην Άγκυρα.

 

 

Στη συνέχεια προχώρησε και σε νέα ανάρτηση με την οποία ενημέρωνε για τον «θάνατο» του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, που προφανώς είναι fake news.

Καθώς η φάρσα του Ντεμπενεντέτι δεν βρήκε ανταπόκριση αποφάσισε να αποκαλύψει μόνος του την ταυτότητά του κάνοντας μία ανάρτηση που παραδεχόταν ότι ο εν λόγω λογαριασμός ήταν ψεύτικος.

 

Ήδη το υπουργείο Εξωτερικών είχε αντιληφθεί από το πρωί τη δημιουργία ενός ψεύτικου λογαριασμού και είχε ήδη κάνει αναφορά στο twitter.

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι γυμναστές της Πάτρας που άφησαν εποχή! Ο γυμναστής που έβαλε 10 και όχι 20… στον “Νουρέγιεφ” Κώστα Πετρόπουλο

Toυ Γιώργου Αναστασόπουλου (Πελοπόννησος) Στα καλύτερά μας χρόνια βιώσαμε την...

Οικόπεδο φιλέτο στέλνει στα Δικαστήρια Πατρών, Δασαρχείο και έναν ιδιώτη

Μια αντιδικία που διαρκεί περισσότερα από οκτώ χρόνια, για...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Στις φλόγες νταλίκα στην περιμετρική – Καίγεται ολοσχερώς – Εκλεισε ο δρόμος! ΒΙΝΤΕΟ

Παρανάλωμα του πυρός έγινε νταλίκα στην περιμετρική οδό στο...

Δυναμικό «παρών» στη ΔΕΘ των αστυνομικών της Αχαΐας στην ένστολη πορεία – ΦΩΤΟ

Αρκετά δυναμικό είναι το «παρών», έδωσαν στη μεγάλη πανελλαδική...