Θύμα τροχαίου 15χρονος! Διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στο Ρίο

Ημερομηνία:

Τροχαίο ατύχημα στις Φυτείες Ξηρομέρου σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όπου ένας 15χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου, αφού τραυματίστηκε σοβαρά σε εκτροπή δικύκλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα έγινε περί τις 16:30 σε επαρχιακό δρόμο έξω από τις Φυτείες όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το δίκυκλο που επέβαινε εξετράπη της πορείας του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε τον νεαρό, που φέρει τραύματα στο κεφάλι, στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Εκεί, κρίθηκε απαραίτητη η διασωληνωσή του και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, να διακομιστεί σε νοσοκομείο Παίδων με πιθανότερη την επιλογή της Πάτρας.

Την έρευνα για τις συνθήκες του τροχαίου έχει αναλάβει το ΑΤ Κατούνας.

Σύμφωνα με νεότερες η κατάσταση του 15χρονου σταθεροποιήθηκε και θα διακομιστεί σε ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ναύπακτος: Επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ στο παραλιακό μέτωπο

Ένα από τα σημαντικότερα λιμενικά έργα για τη Ναύπακτο...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Σεισμός αισθητός στην πόλη

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα. Ο σεισμός ήταν...

Τραγωδία με νεκρό 26χρονο! Είχε φύγει από Πάτρα για Κεφαλονιά

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 26χρονος άνδρας το πρωί του Σαββάτου...