Θύμιος Γεωργόπουλος: Ο Κασσελάκης τον απέλυσε από Γενικό Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ – Ήταν της εμπιστοσύνης του Τσίπρα

    Ημερομηνία:

    Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Διευθυντής του κόμματος, Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος αποτελούσε συνεργάτη της Κουμουνδούρου τα τελευταία τρισήμιση χρόνια, καθώς διαδέχθηκε στη θέση τον αείμνηστο Μίμη Δαρειώτη.

    Ο κ. Γεωργόπουλος επελέγη στη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ αποτελούσε και πρόσωπο εμπιστοσύνης του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

    Ο θύμιος Γεωργόπουλος Γ Διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 fm,για τα Οικονομικά ΣΥΡΙΖΑ, info-n

    Κατά πληροφορίες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα σε διαρθρωτικές αλλαγές, εντός του κόμματος. Για το λόγο αυτό, στον κ. Γεωργόπουλο ανακοινώθηκε σήμερα η διακοπή της συνεργασίας τους, μολονότι δεν ήταν κοινό μυστικό πως το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις τους είχαν επιδεινωθεί.

    Το κλίμα, πάντως, βάρυνε και η υπόθεση της δανειοδότησης των κομματικών ΜΜΕ από τον Προέδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν επείγουσες ανάγκες, όπως η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων, λόγω της καθυστέρησης της κρατικής επιχορήγησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...