Τη Δευτέρα η απολογία του 23χρονου, τον οποίο κατήγγειλε 17χρονη για βιασμό στη Σκιάθο – Αρνείται τις κατηγορίες

    Ημερομηνία:

    Αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού της 17χρονης τουρίστριας  ο 23χρονος Σουηδός – ο οποίος όπως κατήγγειλε η ανήλικη την βίασε σε δωμάτιο βίλας στη Σκιάθο το βράδυ της Πέμπτης.

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο gegonotanews.gr, ο 23χρονος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα.

    Όπως αναφέρει το ίδιο ειδησογραφικό μέσο, ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι η παρέα της 17χρονης τον ακολούθησε στη βίλα που ανήκει σε φίλο του και έκαναν μαζί μπάνιο στην πισίνα. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, ο 23χρονος και η ανήλικη πήγαν στο ίδιο δωμάτιο για να κοιμηθούν, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε σωματική επαφή.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 17χρονη αρνήθηκε και την εξέταση DNA, ενώ νωρίτερα είχε αρνηθεί να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

    Τι κατήγγειλε η 17χρονη

    Σημειώνεται ότι η ανήλικη, σε κατάσταση σοκ, είχε περιγράψει σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Πέμπτης γνώρισε έναν άνδρα μέσω κοινής παρέας και διασκέδαζαν. Λίγη ώρα αργότερα, ο νεαρός την οδήγησε σε ιδιαίτερο χώρο όπου, όπως υποστηρίζει, τη βίασε.

    Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό άμεσα και ο 23χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αίγιο: Η 1η Γορτή της Αγρότισσας γεμάτη αναμνήσεις και μηνύματα – (Φωτο)

    Μία πολύ ωραία εκδήλωση, η οποία «ξύπνησε» αναμνήσεις από...

    Από την Δυτική Ελλάδα η 16χρονη που “έφυγε” μετά από κατανάλωση αλκοόλ στο Γκάζι

    Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της...

    H ερωτική σκηνή στο σήριαλ «Σέρρες» που σόκαρε και συζητιέται (Βίντεο)

    Κύμα συγκίνησης προκάλεσε στους τηλεθεατές η ερωτική σκηνή μεταξύ...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΑΝΔΡ. ΚΑΤΣΑΪΤΗ ΕΤΩΝ 92 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/10/2025 ΚΑΙ...