Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία της Μαρινέλλας

    Ημερομηνία:

    Με εγκεφαλικό επεισόδιο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της το βράδυ της Τετάρτης στη σκηνή του Ηρωδείου την ώρα που τραγουδούσε.

    Όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στο OPEN, «υπέστη ένα αιμορραγικό εγκεφαλικό που σημαίνει ότι είναι ένα δύσκολο εγκεφαλικό. Δεν είναι ισχαιμικό που είναι πιο απλό. Θέλει περισσότερα από 2-3 24ωρα για να δούμε πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση».

    Η κυρία Παγώνη τόνισε ότι «υπάρχει η ομάδα γιατρών που την παρακολουθεί και γίνονται συνεχώς εξετάσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πριν βγει στη σκηνή είχε το σύμπτωμα του αιμορραγικού εγκεφαλικού, την έντονη κεφαλαλγία. Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει όταν είναι τόσο έντονη μία κεφαλαλγία και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Ήθελε να ικανοποιήσει το κοινό της και αυτό το άφησε στην άκρη και βγήκε κανονικά στη σκηνή».

    Η ίδια ευχήθηκε να πάνε πολύ καλά τα πράγματα, αλλά όπως είπε, «να μην ξεχνάμε ότι τα αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια είναι δύσκολες καταστάσεις. Θέλουν χρόνο πολύ, θα περιμένουμε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιστήμονες εφιστούν την προσοχή στους έφηβους που βλέπουν βίντεο περιποίησης δέρματος στο TikTok

    Τα βίντεο περιποίησης για έφηβους στα κοινωνικά δίκτυα, όπως...

    Παγκόσμια μανία με τα λούτρινα κουκλάκια – Με δόλωμα Labubu ψάχνουν πελάτες οι κινεζικές τράπεζες

    Μεγάλα μάτια, μυτερά δόντια, χνουδωτή υφή· Τα λούτρινα κουκλάκια...

    Τι κρύβεται πίσω από τη ματωμένη κουμπαριά

    Τα κομμάτια στο παζλ της άγριας δολοφονίας της 51χρονης Αννας, η οποία άφησε την...

    Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκάλυψε πως ήταν ερωτευμένη με τον Μπιλ Κλίντον

    Επειτα από σχεδόν τρεις δεκαετίες που η Μόνικα Λεβίνσκι δήλωνε θύμα του Μπιλ...