ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Νέα τακτική «ολοκληρωτικών» ελέγχων για μετακινήσεις

    Ημερομηνία:

    Νέα τακτική για τον έλεγχο των άσκοπων μετακινήσεων εφαρμόζει τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ.

    Από την περασμένη Παρασκευή συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων   διενεργούν τους λεγόμενους «ολοκληρωτικούς ελέγχους». Διακόπτουν δηλαδή εντελώς την κυκλοφορία κατά μήκος κεντρικών οδικών αξόνων της πρωτεύουσας και ελέγχουν όλους ανεξαιρέτως τους οδηγούς των οχημάτων εάν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μετακίνησή τους.

    Τα σημεία στα οποία στήνονται τα συγκεκριμένα μπλόκα εναλλάσσονται συνεχώς και πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

    Χθες, ενδεικτικά, αστυνομικοί της ΟΕΠΤΑ διενεργούσαν ελέγχους στη Βασ. Σοφίας, στην Κατεχάκη, στην πλατεία Ομονοίας, ενώ τις επόμενες ημέρες έλεγχοι αναμένεται να πραγματοποιηθούν και περιφερειακά του κέντρου.

    «Οι παραβάτες οδηγοί αντιστοιχούν στο 7% έως 10% όσων συνολικά ελέγχονται», δήλωσε   αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Σε καθημερινή βάση, επιπλέον 40 σταθερά μπλόκα πραγματοποιεί η Τροχαία στον νομό Αττικής.

    Θα πρέπει να σημειωθεί πως η εντολή αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας σε περίπτωση που έχουμε αύξηση κρουσμάτων. Η Αχαϊα είναι ακόμη στα “χαμηλά” ωστόσο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στο μέλλον και μέχρι να ξεπεράσουμε την κρίση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κίνα: Καταναλωτικά κουπόνια για νεόνυμφους με στόχο την αύξηση των γάμων

    Η πόλη Νίνγκμπο της ανατολικής Κίνας θα εκδώσει "καταναλωτικά κουπόνια γάμου" για ζευγάρια...

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον φερόμενο αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης: Ας με αφήσουν ήσυχο, εγώ τραγουδάω

    Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και απάντησε σε...

    Ελεύθερος ο τηλεφωνητής της Αστυνομίας που είχε πει στην Κυριακή Γρίβα πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί»

    Συνεχίζονται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι...

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και του χρόνου στο «GNTM»

    Τι θα γίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το φινάλε του «GNTM»...