Τηλεφώνημα για βόμβα στο Σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία

    Ημερομηνία:

    Στην εκκένωση του σταθμού Λαρίσης και δύο ξενοδοχείων προχώρησε η ΕΛΑΣ, έπειτα από απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

    Τα τηλεφωνήματα αφορούν τον σταθμό Λαρίσης και δύο ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος άφησε χρονικό περιθώριο και οι αστυνομικοί έχουν εκκενώσει τόσο τον σταθμό Λαρίσης, όσο και τα δύο ξενοδοχεία.

    Συγκεκριμένα, στις 8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για βόμβα στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στη Θ. Δηλιγιάννη, κοντά στο Μεταξουργείο.

    Για τον σκοπό αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ - Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν...

    Από το «άουτς» στο «άι» – Πώς ο πόνος ενώνει την ανθρωπότητα

    «Άου» στα ελληνικά, «άουτς» στα αγγλικά, «άι» στα ιαπωνικά...

    Πώς θα καταλάβετε σε ποια βενζινάδικα νοθεύουν καύσιμα

    Οι τιμές των καυσίμων έχουν σημειώσει μείωση τους τελευταίους...