Τηλεφώνημα Μητσοτάκη – Μπάιντεν την 25η Μαρτίου

    Ημερομηνία:

    Τηλεφωνική επικοινωνια θα έχουν οι κ.κ Κυριάκος Μητσοτάκης και Τζο Μπάιντεν, την ημέρα της ευρω-τηλεδιάσκεψης  κορυφής της Πέμπτης, στην οποία θα μετάσχει  ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.  Είναι χαρακτηριστικό ότι το τηλεφώνημα προγραμματίσθηκε για την ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, και πρόκειται για επικοινωνία ανεξάρτητη από τη συμμετοχή του  Προέδρου Μπάιντεν στη Σύνοδο, αποκλειστικά σε διμερές επίπεδο.
    Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν την σημασία της επικοινωνίας των δύο ηγετών ανήμερα της εθνικής εορτής – και υπενθύμιζαν την διαχρονική στάση του προέδρου των ΗΠΑ απέναντι στην Ελλάδα.

    Σημειώνεται ότι ο νέος πρόεδρος  των ΗΠΑ δεν έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά μετά από την ορκωμοσία του με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Ταλιμπάν επιβάλλουν στις γυναίκες να φορούν μπούρκα για να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία

    Οι αρχές των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν διέταξαν όλες τις γυναίκες, ασθενείς,...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Πρόκληση η δήλωση Δένδια προς το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων

    Με ανακοίνωσή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς,...

    Οι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γι’ αυτά τα 4 χαρακτηριστικά

    Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τη...

    FBI: Ο Ωνάσης και ο Έλληνας πληροφοριοδότης

    Καλοκαίρι 1942. Σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, κατόπιν ειδοποίησης που έλαβε...