TIME: Τζο Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις οι «προσωπικότητες της χρονιάς» για το περιοδικό

    Ημερομηνία:

    Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η εκλεγμένη αντιπρόεδρός του Κάμαλα Χάρις χαρακτηρίζονται σήμερα «προσωπικότητες της χρονιάς» από το περιοδικό Time.

    Το δίδυμο του Μπάιντεν, Δημοκρατικού βετεράνου της πολιτικής, 78 ετών, ο οποίος θα ορκιστεί και θα γίνει την 20ή Ιανουαρίου ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, και της Χάρις, της πρώτης γυναίκας που θα γίνει αντιπρόεδρος της χώρας, επελέγη ανάμεσα σε τέσσερις υποψηφιότητες.

    Οι υπόλοιπες τρεις ήταν αυτή του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αυτή του κινήματος εναντίον των φυλετικών διακρίσεων και των ανισοτήτων που πυροδότησε ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου στη Μινεάπολη, και αυτή του Δρ. Άντονι Φάουτσι μαζί με στελέχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που εκτίθενται περισσότερο στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ετήσιο μνημόσυνο για τον Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο

    Την Κυριακή 31 Αυγούστου 2025 και ώρα 9.00 π.μ...

    Σε έξαρση οι τηλεφωνικές απάτες – Χρησιμοποιούν ακόμα και Τεχνητή Νοημοσύνη για να πείσουν τα θύματά τους

    Με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατούν...

    Αγωγή κατά την OpenAI κατέθεσε η οικογένεια 16χρονου κατηγορώντας το ChatGPT για την αυτοκτονία του

    Η οικογένεια ενός εφήβου που αυτοκτόνησε τον περασμένο Απρίλιο,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ηταν μόνο 28 ετών…! Ο δρόμος πήρε το όνομά του – ΦΩΤΟ

    Ανείπωτη θλίψη είχε προκαλέσει η είδηση του θανάτου του...