ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας τιμά το αρχαιότερο εν ζωή μέλος της, Σπύρο Αντωνόπουλο. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της παράταξης στην Αχαΐα, την οποία επι πέντε δεκαετίες υπηρετεί με ήθος και ανιδιοτέλεια, αποτελώντας μέρος της ιστορίας και της ψυχής της.
Ο Σπύρος Αντωνόπουλος υπηρέτησε την δημόσια πρωτοβάθμια εκπαίδευση και διετέλεσε για πολλές θητείες Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Πάτρας .Παράλληλα είναι ο τελευταίος εν ζωή στην Δυτική Ελλάδα αντιστασιακός-μέλος της οργάνωσης Ε.Ο.Ε.Α-Ε.Δ.Ε.Σ Ναπολέων Ζέρβας. Τέλος πολυσήμαντη είναι και η προσφορά του στην κομματική οργάνωση από διάφορες θέσεις ευθύνης με κορυφαία τη συμμετοχή του στην Νομαρχιακή Επιτροπή. Αγωνίστηκε με πρωτόγνωρο τρόπο για τα ιδανικά, τις ιδέες μας και τις αξίες μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2025 στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΔΕΕΠ στην Πάτρα, όπου ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης θα του απονείμει αναμνηστική πλακέτα.
Το παρών στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας, οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Πολιτευτές, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Στελέχη, μέλη και εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας καθώς και η αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Ε.Ο.Ε.Α-Ε.Δ.Ε.Σ Ναπολέων Ζέρβας.