Την χτύπησαν ο σύντροφός της και η μητέρα του μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Ημερομηνία:

Σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά. Το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Καμισιανά, υπάλληλοι ξενοδοχείου άκουσαν φασαρία από κάποιο δωμάτιο, ανησύχησαν και μπήκαν μέσα.

Εκεί αντίκρισαν μία γυναίκα χτυπημένη στο πρόσωπο, τον σύντροφό της, τη μητέρα του και 2 ανήλικα παιδιά. Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία.

Η 39χρονη δήλωσε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, zarpanews, πως αρχικά τσακώθηκε με την 54χρονη μητέρα του συντρόφου της, η οποία πέραν του ότι την εξύβρισε, προέβη σε βίαιες πράξεις εναντίον της τραβώντας την από τα μαλλιά και γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε η 39χρονη, και ο 31χρονος σύντροφός της την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές.

Μάλιστα όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών, το ένα εκ των οποίων, 9 ετών, προέρχεται από προηγούμενο γάμο της 39χρονης και το δεύτερο, μόλις 3 ετών είναι παιδί της 39χρονης και του 31χρονου συντρόφου της.

Όλοι μεταφέρθηκαν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας όπου και συνελήφθη ο 31χρονος.

Η 39χρονη δήλωσε πως δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη του συντρόφου και της μητέρας του.

Ωστόσο έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική έρευνα για τα βαριά τραύματα της γυναίκας.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα στοιχεία σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Υπέστη θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης (video)

Σημαντικά νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις...

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας

Σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε στο 5ο...

Ιαπωνία: Οι «απερίσκεπτοι» ορειβάτες στο Φούτζι θα… πληρώνουν τη διάσωση με ελικόπτερο – Χρεώσεις με το λεπτό

Τέλος στις δωρεάν επιχειρήσεις διάσωσης με ελικόπτερο στο όρος Φούτζι κατά...