Νέα στοιχεία για το θρίλερ της οδού Δροσοπούλου, που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», με τη νεκρή Φαίη, παρουσιάζονται μέσα από όσα εξομολογείται ο πατέρας της στο protothema.gr.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Νικόλαος Μπακογιώργος υποστηρίζει ότι την κόρη του τη δολοφόνησαν, ενώ είναι συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες για το πώς την αντίκρισε, όταν κλήθηκε για αναγνώριση στην Αστυνομία, αλλά και το πώς έμπλεξε με τη γυναίκα που έμενε στο διαμέρισμά της και, όπως λένε μάρτυρες, της κατέστρεψε τη ζωή. «Πήγα στην Αστυνομία για την εξακρίβωση και είδα στις φωτογραφίες ένα αγόρι. Λέω “αυτή δεν είναι δυνατόν να είναι η κόρη μου. Αυτό δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, σε αυτή την κατάσταση”. Τους έδειξα φωτογραφίες που είχα μαζί μου. Το παιδί μου ήταν αγνώριστο. Την είχαν κουρέψει σαν αγόρι…» αναφέρει ο πατέρας της κοπέλας.
Ένας άνθρωπος φιλήσυχος, της διπλανής πόρτας, που για 11 μήνες μεταμορφώθηκε σε “ντετέκτιβ” για να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, το οποίο, στις 8 Οκτωβρίου 2021, βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα, σε ένα στενό δρόμο του κέντρου της Αθήνας και τελικά να αποκαλύψει το “διαμέρισμα της κολάσεως” στην οδό Δροσοπούλου. Εκεί, όπου κακοποιούνταν συστηματικά η Φαίη και μια δεύτερη γυναίκα πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ πέθανε μυστηριωδώς, ετάφη σε άγνωστο μέρος και ο θάνατος της δεν δηλώθηκε ποτέ στην Αστυνομία.
Αυτά είναι τα κομμάτια που συνθέτουν ένα πραγματικό θρίλερ για το διαμέρισμα-κολαστήριο γυναικών και την αινιγματική 56χρονη ιδιοκτήτρια του, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, εξωθούσε τις κοπέλες στην πορνεία, την επαιτεία και τα σκηνοθετημένα τροχαία ατυχήματα.
Ο πατέρας, με τη βοήθεια του ερευνητή-συγγραφέα κ. Χάρη Βεραμόν και της ποινικολόγου κυρίας Βούλας Δημητριάδου, κατέθεσε την περασμένη Τρίτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, μήνυση μέσα από την οποία ξετυλίγεται με στοιχεία το κουβάρι της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης. Μάλιστα, προτείνει και επτά συγκεκριμένους μάρτυρες που έβλεπαν και γνώριζαν πράγματα για το τι συνέβαινε στο σπίτι του 1ου ορόφου της οδού Δροσοπούλου.
“Η τελευταία φορά που είδα το παιδί μου ζωντανό”
Με σπασμένη φωνή και τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από το στόμα του, ο πατέρας της κοπέλας λέει ότι ο αγώνας που ξεκίνησε για να βρει την αλήθεια και τους δολοφόνους της κόρης του είναι μακρύς και επώδυνος: “Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Θα βγουν πολλά στοιχεία στην πορεία. Με τη Φαίη είχα να μιλήσω από το Πάσχα του ‘21. Μιλούσα ελάχιστα. Τις περισσότερες φορές μιλούσα με την αδερφή της. Από το Πάσχα που την είδα τελευταία φορά, που είχε έρθει στο σπίτι μου και φάγαμε την έχασα… Ήξερα μόνο ότι έμενε εκεί. Το παιδί μου όμως είχε αρχίσει να αλλάζει καιρό πριν. Η Φαίη είχε ένα κακό. Δεν μιλούσε. Τα έκλεινε, όλα μέσα της όπως και εγώ. Όπως ακριβώς είμαι και εγώ, ήταν και το κοριτσάκι μου. Και για αυτό δεν μπόρεσα να τη βοηθήσω. Έκανα κάποιες απεγνωσμένες κινήσεις, πήγα στην Αστυνομία και τους παρακάλεσα να με βοηθήσουν να σώσω το παιδί μου, όμως όταν άκουγαν την ηλικία, μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γιατί ήταν ενήλικη. Και δεν μπόρεσα να σώσω το παιδί μου. Να είχε φύγει από εκεί μέσα και να είχε σωθεί. Παλιά το έβλεπα το κοριτσάκι μου. Ερχόταν και στο περίπτερο που δούλευα και έβλεπα και τα παιδάκια της. Ομως από το Πάσχα και μετά, τελείωσαν όλα”.
Στις επόμενες γραμμές αναφέρεται στην κορύφωση αυτής της δραματικής ιστορίας, με κεντρικό πρόσωπο την κόρη του. Όταν τον κάλεσαν από την Αστυνομία για να του ανακοινώσουν ότι η Φαίη ήταν νεκρή και θαμμένη στα αζήτητα σε κάποιο χώρο στο κοιμητήριο Ζωγράφου. “Το μάθαμε στις 11 Νοεμβρίου από έναν υπαστυνόμο στη Μιχαήλ Βόδα. Στις 10 Οκτωβρίου, είχε πάει η πρώην γυναίκα μου και είχε κάνει δήλωση εξαφάνισης στο Τμήμα της Κυψέλης. Και μας ενημέρωσαν. Έκανε τέστ DNA και έγινε η εξακρίβωση. Στις 11 Νοεμβρίου μας ενημέρωσαν ότι το παιδί ήταν νεκρό και μάλιστα ότι είχε θαφτεί ως «αγνώστων στοιχείων». Την είχαν θάψει σε ένα τμήμα που είχε παραχωρήσει ο Δήμος Ζωγράφου στο νεκροταφείο του Ζωγράφου. Εκεί τρελάθηκα. Εκεί σαλτάρισα… Δεν είχαν ψάξει καν. Έψαξαν μόνο στους σεσημασμένους και έκλεισαν την υπόθεση. Είχα τρελαθεί. Πέρασαν δέκα μήνες και ήμουν στην αγωνία. Ούτε αποτελέσματα βγήκαν ούτε τίποτα. Έμαθα για το έργο του κ. Χάρη Βεραμόν. Και αποφάσισα να πάω για να με βοηθήσει. Και το έκανε. Όπως και η δικηγόρος μου η κυρία Βούλα Δημητριάδου. Χωρίς αυτούς τους δύο ανθρώπους ήμουν χαμένος. Πήγα στο γραφείο της κυρίας Δημητριάδου, της εξιστόρησα τι είχε γίνει και έβαλα τα κλάματα”.
“Στην εξακρίβωση είδα ένα αγόρι, την είχαν κουρέψει”
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που ο δυστυχής πατέρας αντίκρισε κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή του. “Πήγα στην Αστυνομία για την εξακρίβωση και είδα στις φωτογραφίες ένα αγόρι. Λέω «αυτή δεν είναι δυνατόν να είναι η κόρη μου. Αυτό δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, σε αυτή την κατάσταση». Τους έδειξα φωτογραφίες που είχα μαζί μου. Το παιδί μου ήταν αγνώριστο. Την είχαν κουρέψει. Μέχρι το Πάσχα η Φαίη ήταν μια χαρά. Από το Πάσχα και μετά που δεν την ξαναείδα, την είδα πλέον στην φωτογραφία σε αυτή την κατάσταση. Αν γνώριζα, το παιδί μου θα το βοηθούσα. Η Φάιη θα ζούσε, αλλά δεν ήξερα. Εμένα με είχαν αποκλείσει. Και η πρώην σύζυγος μου και η αδερφή της και η ίδια μου η κόρη. Όμως, επειδή την ήξερα, συμπέραινα από τη διαθεση της, από τις εκφράσεις του προσώπου της ότι κάτι υπήρχε. Όμως δεν το επιβεβαίωνε. Μαζί με τον κ. Βεραμόν και την κυρία Δημητριάδου, συγκεντρώσαμε στοιχεία τα οποία ειναι καθοριστικά για την υπόθεση. Γιατί αυτό που ζητάω είναι να τιμωρηθεί ο ένοχος που σκότωσε το παιδί μου. Γιατί η κόρη μου, δεν πέθανε, την κόρη μου τη δολοφόνησαν. Και αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα ΘΕΜΑ, μου τις είχαν στείλει και μου είπαν ότι τη Φαίη τη χτύπησε αυτοκίνητο και ότι είχαν κάνει μήνυση και θα πήγαιναν δικαστικώς τον υπαίτιο και θα του έπαιρναν λεφτά. Και της είχα πει ότι δεν πίστευα τι είχε γίνει και μου ελεγε “κάνεις λάθος”. Δεν ξέρω τι του είχαν κάνει του παιδιού μου. Μου έλεγαν επίσης ότι η κόρη μου έπαιρνε ναρκωτικά. Όμως δεν το πιστεύω ούτε αυτό. Γιατί η κόρη μου είχε μεγάλη αγάπη στα παιδιά της. Φοβόταν να μην τα χάσει. Και από τότε που της τα πήραν, εκεί τελείωσαν όλα γι’ αυτή. Έγινε καταγγελία και με εντολή εισαγγελέα της τα πήραν. Και από την έρευνα που έκανε ο κ. Βεραμόν, μάθαμε στην πορεία τι γινόταν”.
Η μήνυση
Η μήνυση, η οποία στην ουσία αποτελεί το συμπέρασμα μιας έρευνας 11 μηνών, ξεκινάει με την περιγραφή του σκηνικού: “Είμαι πατέρας της Φωτεινής ή Φαίης Μπακογιώργου, η σορός της οποίας, εντοπίστηκε στις 8 Οκτωβρίου 2021 επί της οδού Τύχης και σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από την κατοικία όπου εφιλοξενείτο η θυγατέρα μου για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τα ανήλικα τέκνα της, την αδελφή της Αικατερίνη με το ανήλικο τέκνο της και κατά βάσιμες πληροφορίες μια έτερη κυρία μεγαλύτερή τους ονόματι Χριστίνα Π., η οποία απεβίωσε από άγνωστα αίτια. Με την Φαίη προ της εξαφάνισης και του θανάτου της διατηρούσα μόνο τηλεφωνική επικοινωνία, διότι ποτέ δεν επικρότησα τις επιλογές της και την απόφασή της να εγκατασταθεί στην οικία της μηνυόμενης την οποία δεν γνώριζα και διατηρούσα επιφυλάξεις για τα κίνητρα και τον σκοπό της παρεχόμενης φιλοξενίας της”.
Οι μαρτυρίες
Στις επόμενες σελίδες της μηνυτήριας αναφοράς, περιγράφονται οι μαρτυρίες επτά προσώπων που όπως φαίνεται γνώριζαν πολλά…
“Η Ασφάλεια που διενήργησε την προανακριτική έρευνα αναφορικά με τα αίτια θανάτου της θυγατρός μου απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το ήδη συλλεγέν προανακριτικό υλικό με αριθμ. πρωτ. Αποστολής 3021/8/87. Όπως αντιλαμβάνεσθε μη δυνάμενος να έχω πρόσβαση στην προανακριτική έρευνα και διατηρών πλειστες αμφιβολίες και ερωτήματααναφορικά με τον θάνατο της Φαίης αποφάσισα για την δικαίωσή της να συγκεντρώσω πληροφορίες, μαρτυρίες και πιθανά ευρήματα που θα παρείχαν σε μένα τον πατέρα της μία ξεκάθαρη και πειστική απάντηση για την απώλειά της, καθότι η Φαίη μου δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας για να αποδοθεί ο θάνατος της σε φυσικά αίτια.
Στην προσπάθειά μου αυτή ζήτησα την συνδρομή και βοήθεια του Χάρη Βεραμόν, συγγραφέα και ερευνητή. Μαζί με τον ανωτέρω επισκεφθήκαμε τον τόπο όπου ευρέθη η σορός της Φωτεινής, ρωτήσαμε μάρτυρες που διατηρούν εκεί κοντά καταστήματα ή τις οικίες τους. Επίσης ο ερευνητής επισκέφθηκε και την πολυκατοικία όπου ευρίσκετο το διαμέρισμα της μηνυόμενης και συγκεκριμένα επί της οδού Δροσοπούλου, όπου διέμεναν οι δύο θυγατέρες μου. Οι γείτονες υπήρξαν πρόθυμοι να βοηθήσουν και παρείχαν χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες για την μαρτυρική καθημερινότητα της Φαίης, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής αυτής και των τέκνων της, τους κινδύνους που διέτρεχαν καθημερινά και την βάναυση κακομεταχείριση και κακοποίησή της απο την μηνυόμενη στην οποία θα αναφερθώ εκτενώς παρακάτω.
Στις 31 Αυγούστου ο Χάρης Βεραμόν συνάντησε τον βασικό μάρτυρα, κάτοικο της περιοχής και ιδιοκτήτη καφενείου ευρισκόμενου επί της οδού Τύχης και Αγίας Παρασκευής. Ο εν λόγω επαγγελματίας, τον οποίο θα προτείνω και ως μάρτυρα ερωτηθείς σχετικά με την εύρεση της σορού της Φαιης μου απάντησε ότι την 8.15 το πρωί όταν πήγε να ανοίξει το καφενείο του παρατήρησε δύο γυναίκες, γειτόνισσες και οι οποίες παρατηρούσαν μία κουβέρτα με καποια αντικείμενα τοποθετημένα επάνω από αυτήν. Το όλο θέαμα έδινε αρχικά την εντύπωση ότι επρόκειτο για άστεγο που πιθανόν να κοιμόταν τυλιγμένος σε μία κουβέρτα πλην όμως τα σκουπίδια επάνω από την κουβέρτα τις παρακίνησαν την προσοχή.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου πήρε μία ξύλινη βέργα ξετύλιξε την κουβέρτα και είδε το πτώμα που ήταν «κόκκαλο», όπως είπε χαρακτηριστικά, προφανώς λόγω της πτωματικής ακαμψίας. Επάνω από το πτώμα υπήρχε σακούλα με πάμπερς κι ένα μπλουζάκι παιδικού μεγέθους. Η Φαίη όταν βρέθηκε νεκρή φορούσε πιτζάμες χρώματος μωβ, οι οποίες έφεραν χαρακτηριστικό παιδικό σκίτσο και παλιές παντόφλες. Απο μακριά ο οποιοσδήποτε περίοικος θα είχε την αίσθηση ότι επρόκειτο για πεταμένα σκουπίδια. Η πρώτη εικόνα της Φαίης όταν την αντίκρισαν ήταν αυτή μίας βάναυσα κακοποιημένης νεαρής γυναίκας και προφανώς επρόκειτο για θύμα ανθρωποκτονίας”.
Κακοποίηση
Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν μετά τα όσα είπε στον πατέρα της 23χρονης Φαίης και αναφέρονται στη μήνυση μια άλλη μάρτυρας, η οποία είναι γειτόνισσα της 56χρονης ιδιοκτήτριας του σπιτιού-κολαστηρίου: “Μας πληροφόρησε ότι οι γείτονες άκουγαν συστηματικά από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας να βρίζουν την Φωτεινή και να την χτυπούν. Ν’ ασκούν ψυχολογική σε βάρος της βία, να επαιτεί καθημερινά και να εκδίδεται σε Πακιστανούς. Μάλιστα όταν η Φωτεινή έμεινε έγκυος, η μηνυόμενη την χτυπούσε στην κοιλιά με λακτίσματα για ν’ αποβάλλει. Οι γείτονες έβλεπαν συνέχεια την Φωτεινή με μάτια μαυρισμένα, σπασμένο χέρι, γρατζουνιές στον λαιμό της και μέσα στα αίματα. Τελευταία την είδαν και κοντοκουρεμένη”.
Από το 2019
Η έρευνα του πατέρα-ντετέκτιβ έβγαλε λαβράκι για το τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια στην κόρη του και ενδεχομένως και σε άλλες νεαρές γυναίκες: “Τα τελευταία τρία χρόνια και πριν τον εντοπισμό της σορού της θυγατέρας μου, είναι βέβαιο ότι αυτή κακοποιείτο βάναυσα από την μηνύτρια, η οποία την υποχρέωνε με την άσκηση σωματικής βίας και ξυλοδαρμούς να εκδίδεται σε μεγάλο αριθμό άρρενων υπηκόων του Πακιστάν επί χρήμασι καθώς επίσης να επαιτεί παραδίδοντας καθημερινά όσα αυτή απεκόμιζε στην μηνυόμενη, η οποία αποδεδειγμένα την παρακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής προφανώς είτε από φόβο απώλειας κάποιου χρηματικού ποσού ή πελατών για τυχόν ενδεχόμενη καταγγελία ή αναφορά στις αρχές αναφορικά με την εγκληματική συμπεριφορά της. Η θυγατέρα μου Φωτεινή Μπακογιώργου ήταν ένα καλοκάγαθο, ευκολόπιστο και φιλότιμο κορίτσι, και αγαπούσε πολύ τα τρία παιδιά της. Όταν μάλιστα αυτά απομακρύνθηκαν από αυτήν και το ακατάλληλο περιβάλλον της με Εισαγγελική παρέμβαση λόγω της κακοποίησης τους και της έκθεσης αυτών από την μηνυόμενη σε κινδύνους, αυτή κατέρρευσε και όχι μόνο αρνείτο να εργαστεί αλλά θεώρησε αποκλειστικά υπεύθυνη για την απομάκρυνσή τους την μηνυόμενη, η οποία επιδείκνυε έναντι αυτών κακοποιητική συμπεριφορά. Έκτοτε και μετά την απομάκρυνση των εγγόνων μου και την άρνηση της Φαίης να συνεχίζει την επαιτεία και την πορνεία η μηνυόμενη ήτο βέβαιο ότι θα στερείτο τα οικονομικά οφέλη που απεκόμιζε από αυτήν. Τα στόματα των γειτόνων και συμπολιτών μας μίλησαν και είπαν αλήθειες. Μας περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα, την εγκληματική και βάρβαρη συμπεριφορά της μηνυόμενης, το δραμα του παιδιού μου, το οποίο δεν μιλούσε από φόβο. Σώπαινε μπροστά στον δυνάστη της, ικανοποιούσε όλα τα θέλω της μηνυόμενης και όταν κατέληξε να είναι ανήμπορη και βιολογικά αδύναμη, εμφανέστατα κακοποιημένη σωματικά, φοβισμένη και καταρρακωμένη ψυχολογικά, ιδιαίτερα δε μετά την απομάκρυνση και των παιδιών της, τα οποία διαβίωναν υπό άθλιες συνθήκες σε ένα σκοτεινό διαμέρισμα όπου τα ρολά ήταν μονίμως κατεβασμένα, βλέποντας την μητέρα τους να κλαίει και να φωνάζει από τον πόνο των χτυπημάτων, συνειδητοποίησε ότι η Φαίη στο εξής θα της ήταν παντελώς άχρηστη”.
Τις τελευταίες ημέρες
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μαρτυρίες για το τι συνέβη στη Φαίη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρει στη μήνυσή του ο πατέρας, «μια άλλη γειτόνισσα που θα καταθέσει ως μάρτυρας άκουγε πολλές φορές την μηνυόμενη να φωνάζει την Φωτεινή λέγοντας σ’ αυτήν «γδύσου μωρη, που τα έκρυψες τα λεφτά; Πήγες στην Φωκίωνος, μου χρωστάς λεφτά». Επιπλέον κατά βάσιμες πληροφορίες, η μηνυόμενη συνεργάζετο με τρίτους για την έκδοση πλαστών εγγράφων σε αλλοδαπούς (όπωςάδειες παραμονής κ.ά.).
Την τελευταία περίοδο πριν βρεθεί νεκρή, η Φωτεινή ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένη, καταβεβλημένη, αδύναμη και δεν έβγαινε έξω για να φέρει χρήματα στην μηνυόμενη, η οποία την χτυπούσε όταν δεν αποκόμιζε την αναμενόμενη είσπραξη. Ο θυμός και το μένος της εκτονόνονταν και στα παιδιά της Φωτεινής τα οποία φώναζε και κακοποιούσε τακτικά. Κάποια ημέρα οι γείτονες είδαν τα δύο παιδιά της Φωτεινής κυριολεκτικά να κρέμονται στο μπαλκόνι του διαμερίσματος με κίνδυνο να πέσουν και να σκοτωθούν κσι κάλεσαν την αστυνομία. Στην πορεία γείτονες πληροφορήθηκαν ότι με εισαγγελική εντολή απομακρύνθηκαν τα παιδιά από το περιβάλλον της μητέρας ενώ σήμερα φιλοξενούνται σε ίδρυμα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα πριν δηλαδή την εύρεση της σορού της, η Φαίη μου δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. Μία από τις γειτόνισσες μάλιστα, μου είπε χαρακτηριστικά: «Λέω θα πεθανει απο το ξύλο».
Δεύτερη νεκρή γυναίκα
Ένα δεύτερο σκοτεινό σημείο στην υπόθεση αφορά και σε μια δεύτερη γυναίκα, μεγαλύτερη σε ηλικία, που διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και ξεψύχησε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες. “Μια μεγαλύτερη και άγνωστη σε εμένα κυρία ονόματι Χριστίνα Π. την οποία επίσης φιλοξένησε η μηνυόμενη και η οποία απεβίωσε εντός του διαμερίσματος της από αδιευκρίνιστα αίτια, δυστυχώς κατα βάσιμη πληροφόρηση υπήρξε και αυτή θύμα κακοποίησης και εκμετάλλευσης από την μηνυόμενη. Την εξανάγκαζε να επιδίδεται σε επικίνδυνες και παράνομες δραστηριότητες, όπως το να πέφτει μπροστά σε διερχόμενα οχήματα, να τραυματίζεται και στην πορεία να διαπραγματεύεται η μηνυόμενη με τους οδηγούς των οχημάτων και προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων την καταβολή χρηματικού ποσού ως αποζημίωση. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει κανείς την αιτία θανάτου της ούτε την τοποθεσία ταφής της. Επίσης η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μας παρείχε πληροφορίες και για την Χριστίνα Π. την οποία επίσης φιλοξένησε η μηνυόμενη λέγοντας ότι την εξωθούσε στην επαιτεία και την έσπρωχνε στους δρόμους για να πέφτει σε οχήματα και να ζητά αποζημίωση από τους οδηγούς. Βέβαια τα χρηματικά ποσά από την επαιτεία αμφοτέρων των γυναικών και την σεξουαλική εκμετάλλευση της Φωτεινής τα οικειοποιείτο στο ακέραιο η μηνυόμενη”.
Τι ζητάει ο πατέρας
Τέλος, στη μήνυση του ο πατέρας ζητεί από τις Αρχές τα εξής: “Να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες αν και εφόσον δεν διενεργήθηκαν αυτές κατά την προανάκριση και συγκεκριμένα: 1) την λήψη βιολογικού υλικού από την κουβέρτα και το παιδικό μπλουζάκι όπως λήψη βιολογικού υλικού και από την μηνυόμενη , 2) την διενέργεια σχετικής έρευνας αναφορικά
με τα αίτια θανάτου της Χριστίνας Π, η οποία εργάστηκε στο παρελθόν στη ΔΕΗ. Δεν γνωρίζει κανείς που ετάφη η εν λόγω κυρία, ενώ στο σύστημα της Αστυνομίας δεν καταγράφηκε θάνατος με τα στοιχεία της συγκεκριμένης. 3) Την διενέργεια έρευνας στο διαμερίσματος της οδού Δροσοπούλου όπου διέμενε μέχρι πρότινος”.