Την Κυριακήτο μνημόσυνο του Πατρινού δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, θα τελεστεί το μνημόσυνο του Πατρινού δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η σύζυγός του, Ανδριάνα Ζαρακέλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

    «Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη και την συμπαράσταση. Το 40ήμερο μνημόσυνο του Παναγιώτη θα τελεστεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 09.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Τζένος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ύστερα ανακοπή καρδιάς που υπέστη σε ξενοδοχείο της Πάτρας. Ο Παναγιώτης Τζένος, ήταν διευθυντικό στέλεχος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...