Την Παρασκευή 26 Ιουλίου μουσικοχορευτική παράσταση στον Κρίνο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Δώστου φουστανιού σου αέρα» θα πραγματοποιηθεί στον Κρίνο Δυτικής Αχαΐας αυτή την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου στις 9:30 το βράδυ.

    Την εκδήλωση διοργανώνει ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Κρίνου «Η Αγία Παρασκευή» με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο οποίος στηρίζει σταθερά και έμπρακτα προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό μας. Αναμένεται μια γνήσια παραδοσιακή εκδήλωση με τραγούδια που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στον τόπο ενώ τα χορευτικά τμήματα, που θα συμμετέχουν, θα δώσουν μια ξεχωριστή μουσικό-χορευτική «νότα» στην εκδήλωση.

    Πιο αναλυτικά, στο τραγούδι θα είναι η Ειρήνη Αγγελοπούλου, στο Κλαρίνο ο Φώτης Τζανέτος, στο Λάουτο – τραγούδι ο Λύσανδρος Παναγόπουλος, στο βιολί ο Παύλος Μπατσίκουρας, στα Κρουστά ο Αλέξανδρος Ασημακόπουλος.

    Τα χορευτικά τμήματα που θα συμμετέχουν είναι τα εξής: Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γομοστού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μιντιλογλίου και η Χορευτική Ομάδα Κάτω Αλισσού.

    Την Παρασκευή 26 Ιουλίου μουσικοχορευτική παράσταση στον Κρίνο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι φωτίζουν το μέγεθος της διαφθοράς

    Το τσουνάμι αποκαλύψεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ  προκαλεί...

    Η πρώτη ερμηνεία των αποφάσεων Μητσοτάκη – Τα κριτήρια της επιλογής προσώπων

    Με απόφαση του Πρωθυπουργού, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου αναλαμβάνει...

    Περού: 19χρονη TikToker βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε σακούλες – Τα δυο σενάρια της δολοφονίας

    Μια TikToker τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για μέρες, βρέθηκε...

    Αστυνομικός της Βουλής: Συνεχίζει και αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό των παιδιών του – «Όταν δικαιωθεί, θα τα ζητήσει πίσω»

    Ενώπιων της 24ης ανακρίτριας βρέθηκε την Παρασκευή (27.06.2025) ο αστυνομικός της Βουλής με...