Την Τρίτη η εκλογή νέου Προέδρου στον Εμπορικό Σύλλογο

    Ημερομηνία:

    Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυκτα της Τρίτης προχθές και μετά από δύο διαδοχικές ψηφοφορίες με απόλυτη πλειοψηφία άνω του 50% των μελών του Δ.Σ., έγινε δεκτή η πρόταση μομφής κατά της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών Ερμίνας Διονυσάτου (φωτ.)

    Το σχετικό αίτημα για έκτακτο Δ.Σ., προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της εμπιστοσύνης ή μη στο πρόσωπο της προέδρου, έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα πέντε μέλη της πλειοψηφίας, σύμφωνα με το καταστατικό.

    Το Διοικητικό Συμβούλιο, πιθανότατα την προσεχή Τρίτη 22 Οκτωβρίου, θα συνεδριάσει μετά από πρόσκληση του Α’ Αντιπροέδρου Γιώργου Βαγενά για την εκλογή νέου προέδρου αλλά και για τις υπόλοιπες κενές θέσεις που μπορεί να προκύψουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...