«Της έβαλε μέικ-απ και τη φωτογράφισε»

    Ημερομηνία:

    Μαρτυρία για το τι πραγματικά συνέβη στη νησίδα του Έβρου τον Αύγουστο του 2022 αποκαλύπτει η «Καθημερινή της Κυριακής».

    Συγκεκριμένα, το περιστατικό με τη μικρή Μαρία, που φέρεται να απεβίωσε αβοήθητη από τσίμπημα σκορπιού, δεν συνέβη ποτέ. Σκηνοθετήθηκε κατόπιν υπόδειξης του διακινητή ως ένα εύρημα, προκειμένου οι 38 Σύροι πρόσφυγες να μπορέσουν να φτάσουν ανεμπόδιστα σε ασφαλές σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας.

    Ένας από τους πρόσφυγες που ανήκε στην ομάδα των 38 εγκλωβισμένων, τον Δεκαπενταύγουστο του 2022, περιγράφει μία πορεία που ξεκίνησε από τη Συρία και έπειτα από πολλές παλινωδίες κατέληξε στη νησίδα του Έβρου, στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

    Από όσα αναφέρει σε συνέντευξή του στην «Κ», τις κινήσεις των προσφύγων καθοδηγούσε εξ αποστάσεως ο διακινητής που είχαν πληρώσει, μέσω μιας γυναίκας που βρισκόταν στη νησίδα και διοχέτευε πληροφορίες και εικόνες στα κοινωνικά δίκτυα.

    Εκείνη, ισχυρίζεται, μετέφερε και την εντολή να σκηνοθετηθεί, ακόμη και με τη χρήση μέικ-απ, ο θάνατος ενός πεντάχρονου κοριτσιού.

    Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην «Κ» που κυκλοφορεί.

    «Της έβαλε μέικ-απ και τη φωτογράφισε»-1

    ΚΑΣΑΠΗΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λατινοπούλου στον ΑΝΤ1: Οι κάμερες ήταν στραμμένες στην είσοδο και στην αυλή του σπιτιού μου

      Δύο γείτονες της Αφροδίτης Λατινοπούλου συνελήφθησαν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, μετά...

    Νεκρή σε τροχαίο με εγκατάλειψη στο Μπρούκλιν η πρώην παιδική σταρ του Nickelodeon, Κιάνα Άντεργουντ

    Θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη έπεσε το πρωί της Παρασκευής στο Μπρούκλιν η Κιάνα...

    Euroleague: Θρίαμβος της Ρεάλ στο clasico, δεν αφήνει την κορυφή η Χαποέλ, δείτε βίντεο

    Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 80-61, ενώ η Χάποελ συνέχισε...