Της κακομοίρας στις ΗΠΑ! Γυμνή γυναίκα από πυροσβεστικό όχημα και μπήκε σε στριπτιζάδικο

    Ημερομηνία:

    Μια σέξι γυναίκα που φορούσε μόνο το μπικίνι της και ψηλοτάκουνα παπούτσια φαίνεται σε βίντεο να βγαίνει από ένα όχημα της πυροσβεστικής στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια και να μπαίνει κατευθείαν σε ένα στριπτιζάδικο.

    Οι εικόνες έχουν προκαλέσει σάλο και για την υπόθεση ξεκίνησε έρευνα.

    Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 6 Οκτωβρίου αναρτήθηκε στο Instagram, συγκεντρώνοντας 15.000 likes σε δύο ημέρες. «Μόνο στο Σαν Χοσέ μπορείς να δεις μια στρίπερ να βγαίνει από πυροσβεστικό όχημα», είναι το σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο.

     

     

    Δεν είναι σαφές αν η γυναίκα αυτή δουλεύει στο στριπτιζάδικο. Άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις κοντά, όπως ο Vince Grimaldi, έμειναν άναυδη με την παρουσία της. «Τι να πεις; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν φορούσε ρούχα», δήλωσε στο κανάλι KTVU. «Τι έκανε μέσα στο πυροσβεστικό όχημα; Ποιος είναι υπεύθυνος και γιατί το επέτρεψε αυτό; Κάποιος έχει μπελάδες».

    3 2 - Αντιγραφή 1 - Αντιγραφή
    Λίγο αφότου το βίντεο έγινε viral, ο δήμαρχος Sam Liccardo εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας: «Αν η έρευνα καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τόσο άσχημο όσο αυτό που φαίνεται, τότε κεφάλι πρέπει να πέσουν. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε μια τέτοια συμπεριφορά».
    Η Πυροσβεστική ξεκίνησε έρευνα για την πιθανή «ακατάλληλη συμπεριφορά μελών της».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Rafale και ειδικές δυνάμεις εκεί όπου σχεδιάζεται να περάσει το καλώδιο – Η άσκηση «Ευνομία» και ο εκνευρισμός της Αγκυρας

    Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την άσκηση «Ευνομία» που...

    Συνελήφθη 52χρονος που απειλούσε και εξύβριζε μέσω διαδικτύου τον Άδωνη Γεωργιάδη- Kατέθεσε μήνυση ο Υπουργός

    Συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, 11 Αυγούστου, από αστυνομικούς της...

    Πάτρα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Παναγοπούλα

    Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Ολυμπία Οδό στο ύψος...