ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων -Το αδιαχώρητο στα ΚΤΕΛ, κάθε 5 λεπτά αναχωρούν λεωφορεία για Πάτρα

Ημερομηνία:

Το πρώτο τριήμερο του 2024 ξεκίνησε και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για τον εορτασμό του τριημέρου της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Η Πάτρα, λόγω του καθιερωμένου αποκριάτικου καρναβαλιού, έχει την τιμητική της και από νωρίς το πρωί στα ΚΤΕΛ Κηφισού έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο κυρίως από φοιτητές. Ενδεικτικό είναι πως μόνο για σήμερα Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 200 δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ με προορισμό την Πάτρα.
Σήμερα τα λεωφορεία αναχωρούν κάθε 5 λεπτά, ενώ συνολικά το τριήμερο θα αναχωρήσουν 400 λεωφορεία. Ενδεικτικό είναι πως την Κυριακή θα αναχωρήσουν 40 λεωφορεία για τους εκδρομείς της τελευταίας στιγμής.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η σημασία που έχει για την Ελλάδα η 10η θέση της κατάταξης της UEFA

Με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Σπάρτα Πράγας...

Δυτική Ελλάδα: Δείτε πόσα μαγαζιά άνοιξαν και πόσα έκλεισαν! Ποιοι κλάδοι κυριαρχούν στην Πάτρα

Το εμπόριο παραμένει η μεγαλύτερη δεξαμενή νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας...

ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ: ΑΓΩΝΕΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ Στην Πάτρα

  Συμμετέχουν: Αναγεννησιακός Πατρών και Ίφιτος Πατρών Νέα μεγάλη και σημαντική...