Το “5Χ5” με τον Μάρκο Σεφερλή κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

    Ημερομηνία:

    Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα…

    Το «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, είναι οικογενειακό, διασκεδαστικό, γεμάτο ανατροπές και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου, στις 17:45.

    Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους: «τι χαρακτηρίζει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1;». Οι 45 απάντησαν χιούμορ, οι 32 φαντασία και οι 23 λογική.  Και οι 100, όμως, συμφώνησαν ότι πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση!

    Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

    Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις.

    Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

    Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

    «5Χ5», με τον Μάρκο Σεφερλή, Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:45

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: “Ρημάζει” ο πρώην Λάγιος

    Το παλιό κτίριο του πρώην Λάγιου, δίπλα από τη...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θουκυδίδη Ευθυμιάτο

    «Έσβησε» ο άνθρωπος που "φώτισε" την πόλη της Πάτρας...

    Τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 21χρονου

    Ραγίζουν καρδιές οι περιγραφές για το φρικτό τροχαίο στο...

    Έκτακτα μέτρα και στην Δυτική Ελλάδα για σήμερα: Υποχρεωτική παύση εργασιών σε υπαίθριες δραστηριότητες

    Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των...