Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Ημερομηνία:

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» (AISFF), με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”.

    Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, παρουσιάζει μια ειδική προβολή στην φετινή 4η διοργάνωση, σε συνέχεια της τιμητικής του παρουσίας στην 3η εκδοχή του AISFF.

    Ο Αλεξάντερ Πέιν, επιλέγει αγαπημένες του ταινίες και τις παρουσιάζει στο κοινό!

    Σε αυτό το πλαίσιο, την Τρίτη 17 Ιουνίου 2025, 19:00 στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο Αιγίου, θα προβληθεί η ταινία του Jules Dassin “ Thieves’ Highway”, με τον βραβευμένο σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, να προλογίζει την ταινία.

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Λίγα λόγια για την ταινία

    Η ταινία «Thieves’ Highway» ακολουθεί την ιστορία ενός βετεράνου πολέμου που έγινε οδηγός φορτηγού, στην προσπάθειά του να εκδικηθεί έναν ανήθικο έμπορο αγροτικών προϊόντων για τον ακρωτηριασμό και τη ληστεία του πατέρα του. Μια καθηλωτική ιστορία προδοσίας, ηθικής και δικαιοσύνης, που σκιαγραφεί την ανθρώπινη φύση μέσα από τη ματιά ενός από τους σημαντικότερους δημιουργούς του κλασικού κινηματογράφου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...