Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πάτρας τιμά την Παναγιώτα Λάζαρη

    Ημερομηνία:

     Ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν, στη μνήμη της Δασκάλας, Παναγιώτα Λάζαρη, το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ., στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών, Σωτηριάδου 6, παρουσία κοινού και επισήμων.

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

    Στο κτίριο της «Φωλιάς του Παιδιού», επί της οδού Μαιζώνος και Γκότση, η «Μάνα» Παναγιώτα Λάζαρη, προσέφερε αγάπη στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου που βρέθηκαν εκεί, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διαμορφωθούν σε χρήσιμα και αναγκαία μέλη της κοινωνίας μας.

    Για το λόγο αυτό, η Παναγιώτα Λάζαρη χρίζεται ευεργέτιδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας της Πάτρας και το όνομά της θα χαραχθεί στην πλάκα της εισόδου του Σταθμού, καθώς και στη μνήμη μας, ως μίας εκ των ευεργετών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατρίνης: «Καταρρίφθηκε το αφήγημα της μη εμπλοκής της Ελλάδας»

    Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

    Σαντορίνη: Κατολισθήσεις βράχων έκλεισαν τον δρόμο προς το λιμάνι του Αθηνιού (εικόνες)

    Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στη Σαντορίνη, καθώς καταγράφηκαν...

    ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ: Η Βουλή δεν είναι καφενείο ούτε χώρος προσωπικής χαλάρωσης

    Εγραψε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος Νίκος Κοτρωνιάς: Όπως κανείς...