Το Επιμελητήριο Αχαΐας εντάσσει την Πάτρα στον χάρτη της κρουαζιέρας  – Με την ενεργό συμμετοχή του στην ευρωπαϊκή Έκθεση «Seatrade Europe 2025»

    Ημερομηνία:

    Με στρατηγικό στόχο την ένταξη της Πάτρας στον χάρτη της κρουαζιέρας, το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην ευρωπαϊκή Έκθεση για την κρουαζιέρα, «SeaTrade Europe 2025», η οποία πραγματοποιείται από τις 10 έως τις 12 Σεπτεμβρίου στο Αμβούργο.

    Στην Έκθεση, το Επιμελητήριο Αχαΐας εκπροσωπεί ο Α΄ αντιπρόεδρός του, Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πάτρας που είναι επαρκή για την επίτευξη ενός στόχου με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη της Αχαΐας.

    Στην αποστολή συμμετέχει, επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της αρμόδιας διεύθυνσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Λαυρέντη Βασιλειάδη.

    Η SeaTrade Europe είναι μια από τις σημαντικότερες διεθνώς Εκθέσεις στον τομέα της κρουαζιέρας και συγκεντρώνει διαχρονικά όλους τους ηγέτες του κλάδου, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις γύρω από την κρουαζιέρα με βάση την καινοτομία, την αριστεία και τη βιωσιμότητα στις σχετικές λιμενικές λειτουργίες.

    Και υπό το πρίσμα αυτό, γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαΐας στη συγκεκριμένη Έκθεση, η οποία θα αποδειχθεί καθοριστική ώστε να δούμε κρουαζιερόπλοια να καταπλέουν στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κέιτι Πέρι και ο Τζάστιν Τριντό έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι – Περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι

    Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι έκαναν η Κέιτι Πέρι και...

    Τραγωδία με εμπλοκή Πατρινών στην Φωκίδα! Ενας νεκρός και ένας πολύ σοβαρά – φωτό

    Σοβαρό τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας. Δύο μηχανές συγκρούστηκαν...

    Τραγωδία! Σκοτώθηκε 40χρονος που έπεσε σε γρεμό με το ΙΧ του – Σώθηκε η ανιψιά του

    Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής...