Το Εβραϊκό Μουσείο επισκέφθηκαν τα μέλη της ΔΕ της ΝΔ

    Ημερομηνία:

    Το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με αφορμή την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.
    Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ξεναγήθηκαν στο Μουσείο και συνομίλησαν με εκπροσώπους της Ισραηλιτικής Κοινότητας.

    Στη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της κατασκευής του Μουσείου του Ολοκαυτώματος και τα στελέχη της ΝΔ επισήμαναν ότι το έργο αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα στην ατζέντα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης.
    Σε ό,τι αφορά το Ολοκαύτωμα τόνισαν πως «το έγκλημα δεν πρέπει να ξεθωριάσει στις μνήμες ποτέ, το “Ποτέ Ξανά” να είναι σύνθημα και έναυσμα για επαγρύπνηση, σύνθημα και στάση συνείδησης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εγκρίθηκε η σύμβαση για τη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στο ΠΓΝ Πατρών

    Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από την Ολομέλεια το σχέδιο...

    Champions League: Εφτάψυχη η Πάφος 2-2 με τη Μονακό, πρώτη νίκη για Κοπεγχάγη

    Με γκολ στο φινάλε η Πάφος απέσπασε τον βαθμό...

    Μπαπέ μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη: «Δραματικό φινάλε σε δύσκολο γήπεδο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός»

    Ο Ολυμπιακός το πάλεψε σκληρά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ηττήθηκε στο...

    Η Κατερίνα Λιόλιου ταξίδεψε με τον σύντροφό της στο Παρίσι

    Στο Παρίσι μαζί με τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζανή ταξίδεψε η Κατερίνα...