To «ευχαριστώ» στον διευθυντή και το δυναμικό της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΠ

    Ημερομηνία:

    Με συγκινητικά λόγια για το σωτήριο έργο που επιτελεί η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΠ “Παναγία η Βοήθεια” μιλά η οικογένεια ασθενούς που χειρουργήθηκε από την Ηλεία.

    Σε ανακοίνωσή της στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ η οικογένεια του Γεωργίου Τσιχλιά από την Αμαλιάδα Ηλείας αναφέρει τα εξής: “Εκφράζουμε δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον διευθυντή της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, καθηγητή Δρ. Νικόλαο Χαροκόπο και σε όλη την επιστημονική του ομάδα, όπως επίσης και στο νοσηλευτικό προσωπικό για το θεάρεστο έργο που επιτελούν.

    GLEARNET

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του δικού μας ανθρώπου στην Κλινική γίναμε δέκτες του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το σύνολο του προσωπικού, της ανθρώπινης προσέγγισης και της αντιμετώπισης των ασθενών με αξιοπρέπεια.

    Η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΠ που άνοιξε πριν τρεις μήνες, επιτελεί σωτήριο έργο και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι προσφέρουν αγόγγυστα τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς της Δυτικής Ελλάδας”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς θα καταλάβετε αν ο συνομιλητής σας λέει ψέματα μέσα σε 5 λεπτά – Τα τρία βασικά λάθη στη γλώσσα του σώματος

    Ως άνθρωποι, είναι έμφυτο το να προσπαθούμε υποσυνείδητα να...

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...