Το Facebook ξεκινά διαγραφή λογαριασμών αντιεμβολιαστών

    Ημερομηνία:

    Η εταιρεία Facebook, ο κολοσσός των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε απόψε ότι διέγραψε λογαριασμούς του κινήματος των αντιεμβολιαστών στη Γερμανία, το οποίο αντιτίθεται στους περιορισμούς για την αναχαίτιση της πανδημίας της Covid-19.

    Το μέτρο αυτό, δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, αφορά επίσης και τους λογαριασμούς του κινήματος στο Instagram.

    Η εταιρεία εξήγησε ότι τα μέλη του κινήματος Querdenker («ελεύθερα σκεπτόμενοι») αναρτούσαν «λανθασμένες» πληροφορίες για την υγεία, ρητορική μίσους και υποκινούσαν σε βίαιες ενέργειες. Επισήμανε μάλιστα ότι τα μηνύματα στους λογαριασμούς αυτούς υποστήριζαν ότι «οι περιορισμοί που αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση κατά της Covid-19 αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου με στόχο να στερηθούν οι πολίτες τις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματά τους».

    Το κίνημα αυτό οργανώνει διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες άτομα σε κάποιες από αυτές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιας πασίγνωστης Πατρινής είναι κόρη αυτή η 20χρονη; ΦΩΤΟ

    Η όμορφη κοπέλα είναι κόρη πρώην ζευγαριού της ελληνικής...

    Μπούγας: Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των Ιατροδικαστικών Υπηρεσιών της χώρας

    «Στόχος του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι η πλήρης αναμόρφωση των...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εισαγγελείς σε Αγρίνιο, Ιωάννινα, Ηράκλειο και Λάρισα ανέλαβαν την υπόθεση

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής...

    Και όμως, το κόστος της «καλής ζωής» μειώνεται – Οι 15 ακριβότερες πόλεις

    Η «καλή ζωή» έγινε λίγο λιγότερο ακριβή, καθώς η...