Το φημισμένο πανηγύρι του Αη Συμιού από 11 έως 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και οι Σύλλογοι Πανηγυριστών προσκαλούν από τις 11  έως τις 14 Ιουνίου 2022, στα βιωματικά δρώμενα του φημισμένου Πανηγυριού τ’ Αη Συμιού.

    Ειδικότερα το παραδοσιακό πανηγύρι ακολουθώντας το καθιερωμένο διαχρονικό του πρόγραμμα ξεκινά αυτό το Σάββατο 11 Ιουνίου στα στέκια των πανηγυριστών στην πόλη του Μεσολογγίου, ακολουθεί στο φερώνυμο ιστορικό Μοναστήρι το βράδυ της Κυριακής της Πεντηκοστής 12/6, συνεχίζεται την επομένη – Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος -και ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 στο νησάκι της Κλείσοβας με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

    Παράλληλα το Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Κτίριο Χρυσόγελου στην οδό Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή στην Ι.Π. Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί το 17ο εργαστήρι πολιτιστικής βιομηχανίας με τίτλο: «ΑΗ -ΣΥΜΙΟΣ – Η Αυλή Πολιτιστική Κληρονομιά ως παράγοντας βιώσιμου πολιτιστικού Τουρισμού» που υλοποιεί το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, το Πνευματικό Κοινωνικό Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου & το Σύλλογο Πανηγυριστών «Ο Αη Συμιός» στα πλαίσια της υλοποίησης της πράξης «Ολιστική δικτύωση δημιουργικών ΜμΕ μέσω συνεργατικών χωρών (hubs) Holistic networking of crative industries via hubs – Creative@Hubs».

    Φλίγκος
    ICECAP
    Το φημισμένο πανηγύρι του Αη Συμιού από 11 έως 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι
    Το φημισμένο πανηγύρι του Αη Συμιού από 11 έως 14 Ιουνίου στο Μεσολόγγι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Ιταλοί ρίχνουν €360 εκατ. στον ελληνικό σιδηρόδρομο και παίρνουν πάνω από €450 εκατ. σε έργα υποδομής και ασφάλειας

    Εικοσιτρία συνολικά τρένα από τα οποία τα δεκαπέντε θα είναι συρμοί...

    Έφη Αχτσιόγλου από την Πάτρα: «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσες πολιτικές για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης»

    Στην κρίσιμη διάσταση του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα εστίασε...

    Άντζελα Γκερέκου από Πάτρα: «Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να γίνει πιλότος βιώσιμου τουρισμού»

    Στη συνεδρία με τίτλο «Τουρισμός 2030: Εναλλακτικές και Βιώσιμες...