Το Ισραήλ βομβάρδισε φιλότουρκους τζιχαντιστές στη νότια Συρία

    Ημερομηνία:

    Ισραηλινός βομβαρδισμός στη νότια Συρία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένας άμαχος, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Ισραήλ πλήττει στόχο δυνάμεων της φιλοτουρκικής τζιχαντιστικής νέας κυβέρνησης της Συρίας, η οποία έχει περάσει στον έλεγχο τζιχαντιστών της Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS) μετά την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ.

    Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο «δύο μελών της διοίκησης στρατιωτικών επιχειρήσεων» ενός νέου ισλαμικού σχηματισμού και ενός αμάχου.

    Ιατρική πηγή επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ένας από τους νεκρούς ήταν τοπικός αξιωματούχος.

    Συριακά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν πληροφορίες για περισσότερα θύματα από την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην ίδια οχηματοπομπή.

    Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει προβεί σε επίσημο σχολιασμό μέχρι στιγμής.

    Η τοποθεσία Γκαντίρ αλ Μπουστάν βρίσκεται περίπου τρία χιλιόμετρα από τα ισραηλινά σύνορα, πέρα από μια ουδέτερη ζώνη στη Συρία που βρίσκεται υπό ισραηλινή κατοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Εκανε “ντου” ο Καρακούκης στην ιατροδικαστική Πάτρας και έπεσε πάνω στην Αγγελική Τσιόλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bf/

    LNG: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η πιθανή απαγόρευση για το ρωσικό φυσικό αέριο

    Ανησυχία στην Ευρώπη προκαλούν οι νέες απειλές του Αμερικανού προέδρου περί...

    Tesla Diner: Ο Μασκ «μπαίνει» στην εστίαση με μια φουτουριστική εμπειρία γεύσης και τεχνολογίας

    To μόνο σίγουρο είναι πως ο Έλον Μασκ δεν φαίνεται να...