Το Ισραήλ ζήτησε συγνώμη για τους δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν από πλήγμα του στο νοσοκομείο Νάσερ της Γάζας

    Ημερομηνία:

    Δεκάδες είναι οι νεκροί από το αεροπορικό πλήγμα που εξαπέλυσε σήμερα (25.08.2025) το Ισραήλ με στόχο το νοσοκομείο Νάσερ της Χάν Γιουνίς, με τις ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις (IDF) να αναγνωρίζουν επίσημα την επίθεση.

    Μάλιστα, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, Αντιστράτηγος Εγιάλ Ζαμίρ, διέταξε να διενεργηθεί σχετική έρευνα για το φονικό πλήγμα στο νοσοκομείο Νάσερ, την ίδια στιγμή που Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι αναφέρουν πως τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μεταξύ των οποίων και τέσσερις δημοσιογράφοι.

     

    Σε σύντομη ανακοίνωση, οι IDF τόνισαν: «Λυπούμαστε για τα όποια τραύματα υπέστησαν άμαχοι, διότι δεν στοχεύουμε σκόπιμα δημοσιογράφους. Ενεργούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε την ασφάλεια των Ισραηλινών στρατιωτών».

     

    Την ίδια στιγμή, το καναδοβρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Reuters και το αμερικανικό Associated Press εξέφρασαν σήμερα (25.08.2025) τον συγκλονισμό και τη θλίψη τους για τον θάνατο συνεργατών τους σε πλήγματα σε νοσοκομείο της νότιας Γάζας, τα οποία αποδίδονται στο Ισραήλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σωματείο Εργαζομένων στο Καζίνο Ρίου-Συνέλευση με απολογισμό και εκλογές στις 10/9

    Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί μεθαύριο (27/8) στις 21:00,...

    Πολλές αλλαγές στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας

    Σε τροχιά πολλών αλλαγών βρίσκεται το ιστορικό κέντρο της...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε.:«Μπαλάκι οι ευθύνες»

    Λακωνική ήταν η απάντηση της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. σχετικά...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...