Το καλοκαίρι τελείωσε, οι εκπτώσεις έρχονται στα αεροπορικά εισιτήρια

    Ημερομηνία:

    Το τέλος της υψηλής τουριστικής περιόδου του καλοκαιριού φέρνει και τις πρώτες εκπτώσεις στις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς οι ευρωπαϊκές εταιρείες του κλάδου θέλουν να αντισταθμίσουν την παραδοσιακή πτώση της κίνησης με προσφορές που θα αναζωπυρώσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

    Έτσι, λοιπόν, η Easy Jet ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη γύρου προσφορών με έκπτωση έως και 20% για πάνω από 1,7 εκατ. θέσεις σε πτήσεις που θα λάβουν χώρα από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Μαρτίου. Αντιστοίχως, και η British Airways παρουσίασε ένα πρόγραμμα προσφορών για ταξίδια τόσο μικρών όσο και μεγάλων αποστάσεων, μαζί με πακέτα διακοπών.

    Περίοδο εκπτώσεων εγκαινίασε σήμερα και η ιρλανδική Aer Lingus, όπως και η νορβηγική Norse Atlantic Airways, προσφέροντας ενδεικτικά πτήσεις από το Λονδίνο προς τις ΗΠΑ με περίπου 300 δολάρια!

    Η Ryanair, από την πλευρά της, εμφανίζεται έτοιμη να ετοιμάζεται να μειώσει τις τιμές προς τα τέλη της χρονιάς προκειμένου να γεμίσει τις θέσεις που έχουν μείνει κενές, όμως δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

    Οι περισσότερες αεροπορικές κατέγραψαν ένα πολύ ισχυρό καλοκαίρι που εκτίναξε τα έσοδα και τα κέρδη τους, όμως έχουν αρχίσει να προβληματίζονται για το πόσο ακόμη η υψηλή ζήτηση θα συνεχιστεί, καθώς οι οικονομίες επιβραδύνονται και το κόστος ζωής παραμένει ψηλά. Με δεδομένο μάλιστα πως οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν στο… ταβάνι, λόγω και της αύξησης του ενεργειακού κόστους, ανησυχούν ότι οι καταναλωτές θα γίνουν πιο… προσεκτικοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΓΙΟ: Ξεκινούν οι Θεατρικές Συναντήσεις!

    Ο Δήμος Αιγιαλείας , στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...