Το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» φόρεσε τα γιορτινά του & μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

    Ημερομηνία:

    Το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» μάς υπόσχεται να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

    Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα αποτελούν τα χορογραφημένα συντριβάνια στο κανάλι.

    Φωτάκια 35 χιλιομέτρων και 4.000 μπάλες στολίζουν τα δέντρα που βρίσκονται κατά μήκος του καναλιού, ενώ τρία έλατα 12 μέτρων στολίζουν την είσοδο του «Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

    «Το φεστιβάλ φωτός επιστρέφει στο «ΚΠΙΣΝ». Κάθε μέρα και μέχρι αρχές Ιανουαρίου μπορείτε να απολαύσετε συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις», δήλωσε η Αθηνά Μπαλοπούλου, διευθύντρια Μarketing και Επικοινωνίας.

    Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων είναι το μεγάλο πάρτυ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το «SNF RUN» και το show πυροτεχνημάτων.

    Η εγκατάσταση του παγοδρομίου χρησιμοποιεί συνθετικό πάγο και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλους τους επίδοξους πατινέζ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

    Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για...

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΟΗ: Μύθος το «One Stop Shop»

    Της Ολυμπίας Λόη* Η κυβέρνηση εφηύρε νέο αφήγημα για τη...

    Στον Καναδά επεκτείνεται η Jumbo – Τα σχέδια

    Ο Καναδάς θα είναι ο επόμενος σταθμός της Jumbo...

    Πόσες ώρες πρέπει να δουλεύουμε;

    Το «9 με 5» δεν έχει πεθάνει. Απλώς, έχει…...