Το Open Mall πρέπει να ολοκληρωθεί προς όφελος όλων των πατρινών εμπόρων

Ημερομηνία:

Το Open Mall πρέπει να ολοκληρωθεί προς όφελος όλων των πατρινών εμπόρων, όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί, χωρίς εκπτώσεις και περικοπές.

Με έκπληξη διαβάσαμε το δελτίο τύπου του συλλόγου σχετικά με το open mall και την συνάντηση εργασίας χωρίς να κληθούν η Εμπορική Ανανέωση και η Αγωνιστική Συνεργασία.

Έχουν υποκαταστήσει αυταρχικά  το διοικητικό συμβούλιο με άτυπες ομάδες εργασίας χωρίς καμία εξουσιοδότηση.

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι στην συγκεκριμένη ομάδα εργασίας συμμετέχουν οι τρεις πρώην σύμβουλoι της Εμπορικής Ανανέωσης και ο πρώην Πρόεδρος κ. Ζαφειρόπουλος, νομιμοποιώντας τις κινήσεις του προεδρείου για ένα έργο που αφορά όλους τους εμπόρους και είναι πασιφανές ότι δεν έχει ολοκληρωθεί. Τώρα εξηγείται η αποχώρησή τους από το συνδυασμό μας. Αναφέρουν ότι το open mall είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης ενώ πριν έξι μήνες, αν ανατρέξουμε στα πρακτικά, είχαν τεράστιες αμφιβολίες.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Τι συμβαίνει τελικά στον εμπορικό σύλλογο;

Το open mall πρέπει να ολοκληρωθεί προς όφελος όλων των πατρινών εμπόρων, όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί, χωρίς εκπτώσεις και περικοπές.

Το εμπόριο στηρίζεται με πραγματικά έργα και πράξεις και όχι με κινήσεις εντυπωσιασμού.

 

Με εκτίμηση

Για την Εμπορική Ανανέωση

Γιάννης Ρούπας

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Επιστροφή του Μπακασέτα στην Εθνική ομάδα, πρώτη για Κουτσουπιά

Στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας συμπεριλήφθηκε ο Τάσος Μπακασέτας...

Η Αρχή για το Ξέπλυμα έδωσε πράσινο φως για την επαναλειτουργία των καταστημάτων της Pizza Fan

Ο επικεφαλής της Αρχής Καταπολέμησης του Μαύρου Χρήματος, πρώην...