Το πρόγραμμα της περιοδείας Ξανθού την Πέμπτη στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Ο Ανδρέας Ξανθός, Βουλευτής Ρεθύμνου και Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα επισκεφτεί την Αχαΐα την Πέμπτη 10.11.

    Στη διάρκεια της επίσκεψης του ο Ανδρέας Ξανθός θα πραγματοποιήσει περιοδείες σε υγειονομικές μονάδες της περιοχής (Κέντρα Υγείας,Νοσοκομεία, ιδρύματα), ενώ θα είναι κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση – συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο για την υγεία που διοργανώνει η παράταξη Ενωτική Συνεργασία Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) το απόγευμα της Πέμπτης 10.11.

    Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

    Πέμπτη 10η Νοεμβρίου 2022

    12:30 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας στην Νοσηλευτική Μονάδα Καλαβρύτων (ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ)

    15:15 Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ)

    18:00 Επίσκεψη στο ίδρυμα “Κιβωτός Αγάπης” (ΠΑΤΡΑ)

    20:00 Εκδήλωση – συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο για την υγεία  με θέμα “Η Στρατηγική της Κυβέρνησης για την Διάλυση του ΕΣΥ και η ανάγκη ανασυγκρότησης της Δημόσιας Υγείας” που διοργανώνει η παράταξη Ενωτική Συνεργασία Ιατρών (Ε.Σ.Ι.) στην ισόγεια αίθουσα ΤΕΕ/ ΤΔΕ (Τριών Ναυάρχων 40, ΠΑΤΡΑ).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...