To πρώτο φωτοβολταϊκό πάρκο στην Ιονία Οδό

    Ημερομηνία:

    Ένα… φωτοβολταϊκό πάρκο έχει αναπτυχθεί στον ανισόπεδο κόμβο Μεσολογγίου της Ιονίας Οδού, ως ένα πιλοτικό έργο που θα καλύψει μέρος των ενεργειακών αναγκών του έργου από «καθαρή ενέργεια».

    Το πάρκο αποτελείται από τέσσερις εγκαταστάσεις, συνολικής δυναμικότητας 102kWp με εκτιμώμενη ετήσια παραγωγή 153.000kWh και δύναται να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες 245 σωμάτων οδοφωτισμού τεχνολογίας Led για ένα ολόκληρο έτος. Επιπλέον, η εταιρεία που διαχειρίζεται το έργο (Νέα Οδός), αναμένεται να εκμεταλλευθεί και άλλες εκτάσεις για να προχωρήσει και σε άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/