Το πρώτο παγκάρι με POS – Τα αιτήματα από τουρίστες και η απόφαση της εκκλησίας

    Ημερομηνία:

    Η πρώτη επίσημη διασύνδεση POS με παγκάρι εκκλησίας είναι πλέον γεγονός, φέρνοντας μια νέα εποχή στις συνήθειες των πιστών.

    Το σύστημα τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, προσφέροντας τη δυνατότητα στους εκκλησιαζόμενους να κάνουν ανέπαφες συναλλαγές με κάρτα για την οικονομική τους προσφορά. Όπως είπε ο ιερέας του καθολικού ναού, οι τουρίστες ζητούσαν να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, καθώς δεν έχουν μετρητά πάνω τους και έτσι αποφασίστηκε να γίνει προς διευκόλυνση των πιστών.

    Πλέον, οι πολίτες μπορούν να ανάψουν κερί ή να καταβάλουν το ποσό που επιθυμούν στον ναό, χωρίς μετρητά, μέσω ενός σύγχρονου τερματικού POS.

    Το συγκεκριμένο μηχάνημα μπορεί να δεχτεί και πολύ μικρά ποσά, της τάξεως του ενός λεπτού, ενώ υπάρχει «κόφτης» στα 1.000 ευρώ.

    Δείτε το βίντεο

     

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οικογενειακό δράμα δίχως τέλος στο Μπάκιγχαμ: Απογοητευμένος και εκνευρισμένος με τον Χάρι ο Κάρολος

    Απογοητευμένος από την αντίδραση του πρίγκιπα Χάρι που χαρακτήρισε απερίσκεπτη την...

    Γεωργιάδης κατά Ακρίτα: Ετοιμάσου να έρθεις στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζεις

    Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη προκάλεσαν τα σχόλια...