Το… “αποκαλυπτικό” ατύχημα του Ρόμπινσον στο μίτινγκ της Οστράβα – Κατάφερε, πάντως, να βγει νικητής, δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

     

    Είναι από τις στιγμές που αποτελούν τον εφιάλτη κάθε αθλητή, αλλά… συμβαίνουν.

    Στην Οστράβα φιλοξενήθηκε το 64ο διεθνές μίτινγκ Ostrava Golden Spike με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών, ωστόσο το αγώνισμα που κέρδισε τα φώτα της δημοσιότητας ήταν ο αγώνας των 400 μέτρων με εμπόδια.

    Όχι γιατί επιτεύχθηκε κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ, ούτε γιατί υπάρχει μια περίεργη ή συγκινητική ιστορία πίσω από τον νικητή της κούρσας Κρις Ρόμπινσον.

    Ο 24χρονος Αμερικανός ταξίδεψε στην Τσεχία έχοντας κορυφαία επίδοση στη συγκεκριμένη απόσταση τα 47.95, ενώ τη φετινή σεζόν είχε να επιδείξει ως καλύτερο χρόνο τα 48.76.

    Τελικά τερμάτισε στα 48.05 κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα, ωστόσο λίγο πριν την τελική ευθεία «έσπασε» το σπασουάρ από το σορτσάκι του με αποτέλεσμα όλο το στάδιο να δει σε κοινή θέα τα… προσόντα του.

    Παρά το σοκ του ατυχήματος (με τον ίδιο να προσπαθεί να… διορθώσει την κατάσταση) ο Ρόμπινσον πήρε την πρώτη θέση, αλλά μόλις πέρασε την γραμμή του τερματισμού έκανε μια… κωλοτούμπα για να αποφύγει το ενδεχόμενο η κάμερα να κάνει κάποιο κοντινό πλάνο.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην τελική φάση ο σχεδιασμός για τη μείωση της διδακτέας ύλης σε δημοτικό και γυμνάσιο

    Στην τελική φάση επεξεργασίας του σχεδίου για τον περιορισμό...

    Ηγουμενίτσα: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» και γκρέμισε τοίχο γηπέδου κατά τη διάρκεια καταδίωξης – ΦΩΤΟ

    Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου...

    Νέο Προσοντολόγιο: Για πρώτη φορά διορισμοί στο Δημόσιο για δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους νέων πανεπιστημιακών τμημάτων

    Σε ριζική αναμόρφωση και εμπλουτισμό του Προσοντολογίου – Κλαδολογίου...

    ΑΧΑΪΑ – ΤΩΡΑ: Παράσυρση πεζού στον Αλισσό

    Παράσυρση πεζού στον Ανω Αλισσό κοντά στα καταστήματα. Σύμφωνα...