Το Rotary Club Κωστής Παλαμάς παρουσίασε την Πάτρα σαν τουριστικό προορισμό

    Ημερομηνία:

    Σε μία εξαιρετικού ενδιαφέροντος διαδικτυακή συνάντηση το Rotary Club ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, με την συμμετοχή και  εκπροσώπων από Ομίλους άλλων πόλεων, παρουσίασε την Πάτρα σαν τουριστικό προορισμό με αφετηρία το Πατρινό Καρναβάλι.

    H παρουσίαση έγινε από τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου, Θανάση Κούστα, που με χαρακτηριστικές και αντιπροσωπευτικές διαφάνειες και με αναφορά σε πλήθος στοιχείων, ανέδειξε όλη την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού, την προσφορά του στον πολιτισμό, στην διασκέδαση αλλά και στις οικονομικές επιπτώσεις στην πόλη.

    Η εκδήλωση όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται σε μια συνολική προσπάθεια του νέου ομίλου για την προβολή της πόλης της Πάτρας, αξιοποιώντας την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με μέλη ομίλων από άλλες περιοχές της χώρας μας.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΒΙΝΤΕΟ: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου για την γιορτή της μητέρας

    Στις γυναίκες που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα παιδί...

    Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 36χρονος που νοίκιασε το διαμέρισμα

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με μηχανή

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαϊου,...

    ΠΑΤΡΑ: Φωτιά σε όχημα στην Περιμετρική

    Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής σε επιβατικό όχημα...