Το Σάββατο στη Μητρόπολη Αθηνών το 40ήμερο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Ημερομηνία:

Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, όπως ανακοίνωσε το προσωπικό γραφείο της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.

Σχετικά με την επικείμενη επιμνημόσυνη δέηση των 40 ημερών από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αυτή θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του προσωπικού γραφείου της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους.

Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19.02.2023) τρισάγιο στον τάφο στο Τατόι, όπου οι εργασίες στο μνήμα ολοκληρώνονται.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Υγεία» στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 82 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ο τελευταίος μονάρχης της Ελλάδας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Kόντρα του Αχιλλέα Μπέου με τον Πατρινό περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα: Πεταμένα λεφτά

ΜΠΕΟΣ ΣΕ ΚΟΥΡΕΤΑ: «ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ»! 🗣️ «Όταν κάνεις έργα και...

Yπ. Εργασίας: Nομοσχέδιο που oριοθετεί την χρήση AI στην αγορά εργασίας

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, το...

Τροχοπέδη για την ελληνική βιομηχανία η ακριβή ενέργεια

Στις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης βρίσκεται η ελληνική...