Το σχόλιο της Νίκης Κεραμέως για τα τρικάκια που πέταξαν στο σπίτι της

    Ημερομηνία:

    Τρικάκια έξω από το σπίτι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα, με την υπουργό Παιδείας να απαντά με ανάρτησή της στα social media.

    “Αντιδημοκρατικές πρακτικές από κάποιους με καλυμμένα πρόσωπα δεν μας φοβίζουν. Η παιδεία αλλάζει. Όπως ζητά η κοινωνία και όπως αξίζουν τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί μας. Προχωράμε δυναμικά” σημειώνει.

    Σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου αναφέρει: «Τραμπούκοι του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και φώναζαν συνθήματα έξω από το σπίτι της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Στο σπίτι που μένει η οικογένεια και τα παιδιά της. Περιμένουμε την καταδίκη αυτής της φασιστικής πράξης από όλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δείτε βίντεο: Αυτό δεν ήταν πάρτι! Ηταν… επανάσταση! Δείτε σε ποιο μαγαζί της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ae%cf%84%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b9-%ce%b7%cf%84%ce%b1%ce%bd/

    Αυτή είναι η καλύτερη ηλικία για να μείνετε έγκυος

    Η αντισύλληψη, αλλά και οι μέθοδοι υποβοηθούμενης αναπαραγωγής έχουν...

    Οι 10 χειρότεροι serial killers που γνώρισε η ανθρωπότητα!

    Αν και οι serial killers είναι τα πιο ψυχικά...

    Τέσσερα αφροδισιακά για μεγάλες επιδόσεις – Δοκιμάστε τα

    Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία...