Το σπίτι του Buffalo Bill της «Σιωπής των αμνών» έγινε ξενοδοχείο

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με τον νέο ιδιοκτήτη ο χώρος διατίθεται για διανυκτερεύσεις, ιδιωτικές προβολές, γάμους, ξεναγήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

    Το περασμένο φθινόπωρο πουλήθηκε το σπίτι του Buffalo Bill από την «Σιωπή των αμνών» για περίπου 300.000 δολάρια και ο νέος ιδιοκτήτης αποφάσισε να το μετατρέψει σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο και μουσείο αφιερωμένο στο οσκαρικό θρίλερ.

    «Είμαι περήφανος που ανακοινώνω ότι το “Buffalo Bill’s House” έχει ανοίξει για τα θύματα (εννοώ τους πελάτες» αναφέρει με μια δόση μαύρου χιούμορ ο Chris Rowan στο Bloody Disgusting. Το τριώροφο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμο για διανυκτερεύσεις, ιδιωτικές προβολές, γάμους, ξεναγήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

    Στόχος του Rowan είναι να χρησιμοποιήσει το χώρο ως ένας διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στον Jame Gumb ή αλλιώς Buffalo Bill τον οποίο ενσάρκωσε ο Ted Levine στην ταινία του Jonathan Demme. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού εξήγησε πως θέλει να κατασκευάσει ένα πηγάδι σαν αυτό που χρησιμοποιούσε ο Buffalo Bill για να «επεξεργάζεται» τα θύματα του.

    Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1910 και περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, σαλόνι, καθιστικό, κήπο, μια περίκλειστη βεράντα και ένα κιόσκι, ενώ έχει πρόσβαση στον ποταμό Youghiogheny. Σύμφωνα με άρθρο του TMZ ο Rowan σκοπεύει να εγκαταστήσει και μια πισίνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΓΙΟ: Ξεκινούν οι Θεατρικές Συναντήσεις!

    Ο Δήμος Αιγιαλείας , στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...