Το σποτ Παπανδρέου για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – “Να ακουστεί η φωνή σου”

Ημερομηνία:

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, δημοσίευσε στα social media το δικό του σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ με το σύνθημα «πάμε μπροστά».

«Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Να κάνουμε αυτές τις εκλογές Γιορτή Δημοκρατίας. Για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Για την Ελλάδα. Πάμε μπροστά!», αναφέρει στην ανάρτηση ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο σποτ ο Γ. Παπανδρέου λέει: «Εδώ δίπλα μου ο Περικλής μίλησε για τη δύναμη της Δημοκρατίας. Θέλω να ακουστεί η φωνή σου. Την Κυριακή αυτή στις 5 Δεκεμβρίου η δική σου ψήφος θα κάνει τη διαφορά. Ψηφίζουμε όλοι, στην Ελλάδα και όπου υπάρχει ελληνισμός. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποια κάλπη επιλέξεις.

Φέρε τους δικούς σου, τις φίλες και τους φίλους σου, να γίνουμε ακόμα πιο ισχυροί. Να κάνουμε αυτές τις εκλογές της Γιορτής. Για το ΠΑΣΟΚ για το Κίνημα Αλλαγής. Για την Ελλάδα. Πάμε μπροστά!».

 

 

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Social media: Νέοι κανόνες για ανηλίκους από το 2027 και ο ρόλος του Kids Wallet

Η προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου...

Σούπερ μάρκετ: Tι τζίρους έκαναν οι «Big 5» το 2025 – Μεγαλύτερη αγορά, υψηλότερες πωλήσεις

Η οργανωμένη λιανεμπορική αγορά τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών διευρύνει...

Τρεις ερωτήσεις που αξίζει να κάνουμε στο πρώτο ραντεβού

«Τι ζώδιο είσαι;», «Πόσα χρήματα βγάζεις;», «Τι αυτοκίνητο έχεις;»...