Το σπρώξιμο του στοίχισε τη ζωή – Νεκρός ο 22χρονος μετά από μεγάλη μάχη 8 ημερών στην εντατική

    Ημερομηνία:

    Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Απριλίου όταν ο 22χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ καυγάδισε με έναν 17χρονο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 17χρονος για να τον αποφύγει τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο 22χρονος να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο δρόμο χτυπώντας στο κεφάλι.

    Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν τον 22χρονο στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της νύχτας, δεν άντεξε και κατέληξε.

    Ο 17χρονος μετά το περιστατικό του τραυματισμού είχε συλληφθεί από τις αρχές και είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

    Σύμφωνα με το cretapost.gr, η δικογραφία θα συμπληρωθεί με την τραγική αυτή κατάληξη του 22χρονου και αναμένεται ο 17χρονος να ξανακληθεί από τις ανακριτικές αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρο τροχαίο: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεωφόρο Θησέως...

    O Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης – Δείτε βίντεο από το δείπνο στον Λευκό Οίκο

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως παρουσίασε στον...

    Κατά κύματα οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στην Κρήτη – Πάνω από 650 σήμερα, ξεπέρασαν τους 1.600 από χθες

    Πάνω από 650 παράνομοι μετανάστες έχουν φθάσει στην Κρήτη μόνο σε λίγες...