Το συγκινητικό μήνυμα του ηθοποιού του “50-50” Θάνου Τοκάκη μετά την κηδεία του αδελφού του που ζούσε Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Βαρύ είναι το πένθος και ο πόνος της οικογένειας του Θάνου Τοκάκη μετά το θάνατο του αδερφού του Βασίλη. Ο γνωστός επικοινωνιολόγος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 44 του χρόνια νικημένος από τον καρκίνο.

    Η κηδεία του Βασίλη Τοκάκη έγινε χθες στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά. Η σύζυγός του, γιατρός Μαργαρίτα Συνετού και τα παιδιά τους δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους για τον χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου.

    Λίγες ώρες μετά, ο Βασίλης Τοκάκης προχώρησε σε μια ιδιαιτέρως συγκινητική ανάρτηση.

    Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του αδερφού του και έγραψε: «Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Με κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου. 1977-2021… πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δε λιώσαν τα φτερά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ο Άντρας με την Πουά Γραβάτα», στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας

    «Ο Άντρας με την Πουά Γραβάτα», το θεατρικό έργο...

    Υψηλή Χοληστερόλη: Δεν είναι τα λιπαρά ένοχα – Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός

    Μέχρι σήμερα, η βασική οδηγία σε  ασθενείς με οικογενή...

    Η πρώτη φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε

    Η πρώτη φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά λίγους μήνες μετά το ατύχημα...