Το τάμα της Χριστίνας Παππά για την εγγονή της ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    H Χριστίνα Παππά με τη νύφη της Άννα Μπεζάν και την εγγονής της, Χριστίνα – Νεκταρία, βρέθηκαν στην Ιερά Μονή Ραφαήλ στη Μυτιλήνη. Σκοπός της επίσκεψης σύμφωνα η εκπλήρωση τάματος.

    Όπως είχε δηλώσει η Χριστίνα Παππά σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ίδια είχε κάνει τάμα για την εγγονή της για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγο μετά τη γέννησή της.

    «Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του», είχε πει η Χριστίνα Παππά.
    Φλίγκος

    Το τάμα της Χριστίνας Παππά για την εγγονή της ΦΩΤΟ

    Η Άννα Μπεζάν μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Μυτιλήνη στα social media και έγραψε: «Όταν η καρδιά μιλάει με πίστη, οι Άγιοι ακούνε. Το τάμα μας έφερε εδώ, γεμάτες ευγνωμοσύνη και αγάπη, σε έναν ιερό τόπο. Ευλογημένες στιγμές στον ναό του Ταξιάρχη και του Αγίου Ραφαήλ. Βοήθεια μας».

    Το τάμα της Χριστίνας Παππά για την εγγονή της ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάζα: Πώς είναι να είσαι στην τάξη αποφοίτησης του 2025

    Πριν από τον πόλεμο, οι μαθητές στη Γάζα ήταν περιτριγυρισμένοι από...

    Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου

    Σε «ισχαιμία του μυοκαρδίου» που αποδίδεται στην πολύωρη εξάντληση...

    Ολική ανατροπή: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει στην Αλ Νασρ

    Ολική ανατροπή είχαμε σήμερα στο θέμα της αποχώρησης του...

    Πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»: Η λίστα με τα σχολεία που ανακαινίζονται στην Αχαΐα

    Υπεγράφη σήμερα (30/05) η δεύτερη σύμβαση για το πρόγραμμα...